Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 911 2018: Σε υβριδικά μονοπάτια

Porsche 911 2018: Σε υβριδικά μονοπάτια

Το «σκαρί» της σημερινής 911 αξιοποιούν οι μηχανικοί της Porsche ώστε να πραγματοποιήσουν τις πρώτες δοκιμές εξέλιξης της επόμενης-υβριδικής γενιάς του θρυλικού τετράτροχου.

Τα φαινόμενα ως γνωστόν απατούν. Έτσι, λοιπόν, η Porsche 911 που απαθανάτισε ο φωτoγραφικός φακός ουδεμία σχέση έχει με τη σημερινή γενιά του θρυλικού τετράτροχου.

Για ευνόητους λόγους οι μηχανικοί της γερμανικής φίρμας επέλεξαν το «σκαρί» της σημερινής 911 ώστε να πραγματοποιήσουν τις πρώτες δοκιμές εξέλιξης της επόμενης γενιάς του αυτοκινήτου, η οποία μάλιστα αναμένεται να είναι υβριδική!

Τη στροφή της Porsche προς την υβριδική τεχνολογία είχε προαναγγείλει υψηλά ιστάμενο στέλεχος της γερμανικής φίρμας στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Συγκεκριμένα, ο Ε. Mossle, υπεύθυνος για την παραγωγή της Porsche 911, είχε δηλώσει: «Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις. Είναι ξεκάθαρα πως πρέπει να δράσουμε. Πρέπει να εναρμονιστούμε το 2020 με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς που σχετίζονται με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Το Volkswagen Group πρέπει να δώσει μια απάντηση στην Tesla. H τεχνολογία που είναι διαθέσιμη σήμερα δεν βρίσκεται πολύ μακριά από το να εκπληρώσει τους στόχους μας σε επίπεδο αυτονομίας και διάρκειας φόρτισης».

Eπιστρέφοντας στην υπό εξέλιξη 911, τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» των μηχανικών αποτελεί η έλλειψη του απαραίτητου χώρου για τη φιλοξενία των επιμέρους τμημάτων ενός υβριδικού συνόλου.

Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τις εικόνες από τις πρώιμες δοκιμές εξέλιξης της νέας 911 κάνουν λόγο και για τη δημιουργία μιας αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης, υπενθυμίζοντας το πρωτότυπο «Μission E» που η Porsche παρουσίασε τον Σεπτέμβριο του 2015 στην Φρανκφούρτη.

AUTOMEDIA

Sports in

Ιμπόρα: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο στην Ευρώπη – Ήρθα στον Ολυμπιακό για να γίνω πρωταθλητής»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα δώσει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024