Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi Q5 2017: H επόμενη ημέρα

Audi Q5 2017: H επόμενη ημέρα

Ένα SUV βγαλμένο από το μέλλον πρόκειται να παρουσιάσει μέσα στο 2017 η Audi αντικαθιστώντας τη σημερινή γενιά του ιδιαίτερα επιτυχημένου Q5.

Τα πρότυπα του μεγαλύτερου σε διαστάσεις και πολυτελέστερου Q7 πρόκειται να ακολουθήσει η δεύτερη κατά σειρά γενιά του Q5, διαθέτοντας τεχνολογία από το μέλλον.

Το νέο Audi Q5 πρόκειται να βασιστεί στην πλατφόρμα που έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στην περίπτωση του Q7 όσο και στην περίπτωση του A4, ενισχύοντας την ακαμψία του πλαισίου και περιορίζοντας σημαντικό το βάρος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ελαφρύτερο ως και κατά 100 κιλά Audi Q5 θα διαθέτει συμβατικές εκδόσεις βενζίνης και diesel όπως και plug-in υβριδικές, έχοντας σε κάθε περίπτωση αφετηρία τα δίλιτρα σύνολα του γερμανικού ομίλου VW.

Μάλιστα δεδομένη στην γκάμα του γερμανικού SUV, πέρα από την παρουσία του συστήματος τετρακίνησης Quattro, θα πρέπει να θεωρείται και η ύπαρξη δικίνητων και σαφώς πιο προσιτών εκδόσεων.

Όπως είναι φυσικό, από το νέο Audi Q5 δεν πρόκειται να λείψουν οι εκδόσεις υψηλών επιδόσεων, με το SQ5 να συνεχίζει την παράδοση που το θέλει πετρελαιοκίνητο και να εφοδιάζεται με έναν V6 κινητήρα diesel χωρητικότητας 3,0 λίτρων.

Εντός του 2017 στην οικογένεια του γερμανικού SUV αναμένεται να προστεθεί και το Q6, το οποίο θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων και ένα σαφώς χρηστικότερο προσανατολισμό.

AUTOMEDIA

Sports in

Προκαλεί ίλιγγο το χρηματικό έπαθλο του φετινού Ρολάν Γκαρός (vids)

Αυξημένο 7.8% συγκριτικά με την περσινή σεζόν, με το συνολικό ποσό να φτάνει 53.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024