Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi TT RS Coupe και Roadster: Διπλό χτύπημα

Audi TT RS Coupe και Roadster: Διπλό χτύπημα

Τα Audi TT RS Coupe και Roadster δίνουν από τα πεδία δοκιμών το στίγμα της νέας και, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρότερης και ταχύτερης από ποτέ, γενιάς του γερμανικού sportscar στην κορυφαία έκφρασή του.

Η ισχυρότερη έκδοση του Audi TT με τα διακριτικά RS δίνει τα διαπιστευτήρια της στο φωτογραφικό φακό, τόσο στην coupe όσο και στην roadster έκδοσή της εξακολουθούν τις δοκιμές εξέλιξης με ορίζοντα το προσεχές φθινόπωρο οπότε και αναμένεται να παρουσιαστεί τουλάχιστον στην coupe έκδοση αμαξώματος.

Προσπερνώντας «λεπτομέρειες» που αφορούν το ενισχυμένο σύστημα πέδησης με τα διάτρητα δισκόφρενα και τις χαρακτηριστικές RS δαγκάνες, οι οποίες είναι ορατές με μια προσεκτική παρατήρηση των δοκιμαστικών πρωτοτύπων καθώς και τη δεδομένη αναβαθμισμένη ανάρτηση σε συνδυασμό με το βελτιωμένο αεροδυναμικά bodykit του αλουμινένιου αμαξώματος, φτάνουμε στην «ισχυρότερη» ουσία του νέου TT RS.

Σύμφωνα λοιπόν με τις διαθέσιμες πληροφορίες η ισχυρότερη έκφραση του sportscar της Audi θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, η οποία αναμένεται να φτάσει –ή ακόμα και να ξεπεράσει- τους 380 ίππους.

Υπεύθυνη για την επιπλέον ισχύ θα είναι μια αναβαθμισμένη εκδοχή του συνήθους υπόπτου turbo πεντακύλινδρου των 2,5 λίτρων της Audi, η οποία θα προσφέρει απόδοση και επιδόσεις που θα δημιουργούν μια διόλου ευκαταφρόνητη απόσταση ασφαλείας από τον ανταγωνισμό του, αλλά και το πλεονέκτημα της πιο προσιτής τιμής έναντι μοντέλων όπως η Porsche 911 Carrera.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Αρσεναλ – Έβερτον

LIVE: Αρσεναλ - Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρσεναλ - Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 3HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024