Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota C-HR 2017: Re-born in the USA

Toyota C-HR 2017: Re-born in the USA

Το compact crossover επεκτείνει τις δραστηριότητες του προβάροντας τις αλλαγές που επιβάλλει η μετάβασή του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού όπου αναμένεται να φτάσει αργότερα από την ευρωπαϊκή αγορά.

Μπορεί η ευρωπαϊκή εκδοχή του Toyota C-HR να πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης και να αναμένεται να πάρει μια θέση στις αντιπροσωπείες της ιαπωνικής φίρμας, στην από εδώ πλευρά του Ατλαντικού ως το τέλος της χρονιάς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η εξέλιξή του τελείωσε με δεδομένη και του ότι το compact crossover της Toyota έχει μπροστά του και άλλες αγορές.

Μια από αυτές είναι και η αμερικανική όπου και «ανήκει» το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο και το οποίο θα αποτελέσει την αμερικανική εκδοχή του μοντέλου με ορίζοντα το 2018 οπότε και αναμένεται να λανσαριστεί στην τοπική αγορά.

Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς με μια προσεκτική παρατήρηση στο δοκιμαστικό πρωτότυπο που πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης κοντά στο Ann Arbor, το αμερικανικό C-HR διαθέτει ανασχεδιασμένη «όψη» και λίγο διαφορετικά φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω προκειμένου να συμβαδίσει με τις διαφορετικές προδιαγραφές της ομοσπονδιακής αμερικανικής νομοθεσίας.

Κατά τα άλλα το C-HR μένει πιστό στο σχεδιασμό του ευρωπαϊκού αντιστοίχου του, εξασφαλίζοντας του τον άτυπο τίτλο ενός από τα πιο ενδιαφέροντα και δυναμικά αισθητικά crossover και στις ΗΠΑ.

Για την ιστορία, στις ΗΠΑ το C-HR αναμένεται να διατεθεί με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με κιβώτιο CVT τόσο σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα των Ιαπώνων με σύστημα αυτόματης πέδησης.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024