Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αlfa Romeo Stelvio 2018: Η ιταλική εκδοχή της SUV περιπέτειας

Αlfa Romeo Stelvio 2018: Η ιταλική εκδοχή της SUV περιπέτειας

Το πρώτο SUV των Ιταλών πραγματοποιεί πλέον δοκιμές εξέλιξης κρύβοντας κάτω από το καμουφλάζ το «δικό του» αμάξωμα κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στην παραγωγή.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε για πρώτη φορά το πρώτο SUV της Alfa Romeo το οποίο, εγκατέλειψε τα τροποποιημένα αμαξώματα του Fiat 500L και πλέον κρύβει κάτω από το βαρύ καμουφλάζ το «δικό του» αμάξωμα δίνοντας μια πρώτη εικόνα για τις αναλογίες του και τη σχεδιαστική κατεύθυνση.

Όπως εύκολα θα υπέθετε κανείς αλλά και όπως προκύπτει από το κλείστρο του φωτογραφικού φακού, το ιταλικό SUV θα αντλήσει τις σχεδιαστικές του επιρροές από το τελευταίο, νέο προϊόν της Alfa Romeo, την Giulia.

Έτσι, αναμένεται μια ανάλογη «όψη» η οποία θα πλαισιωθεί από ανάλογης αισθητικής φωτιστικά σώματα. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του που αφήνονται σε «κοινή θέα», το ιταλικό SUV διαθέτει έντονα κεκλιμένες πρώτες κολώνες και μια έντονα καμπύλη οροφή. Στο πίσω τμήμα διαγράφονται τα περιμετρικά φωτιστικά σώματα ενώ την εικόνα συμπληρώνει η διπλή απόληξη του συστήματος εξαγωγής.

Ανεξαρτήτως σχεδίασης η οποία θα έχει την σφραγίδα της σύγχρονης ιταλικής σχολής, το Stelvio όπως φημολογείται ότι θα ονομάζεται το νέο SUV, θα έχει ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική με την Giulia, επιχειρώντας να προβάλλει εξίσου δυναμικά χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα ωστόσο στις ανάγκες ενός crossover.

Την γκάμα της Giulia αναμένεται να μιμηθούν και οι διαθέσιμες επιλογές κινητήρα μεταξύ των οποίων θα βρεθούν ο δίλιτρος turbo βενζινοκινητήρας των 200 ίππων ο οποίος στο μέλλον αναμένεται να αποκτήσει και άλλες εκδόσεις ισχύος, αλλά και diesel μοτέρ από 150 έως 180 ίππους, ενώ δεν θα λείψει και ο κορυφαίος V6 κινητήρας των 510 ίππων με την υπογραφή της Ferrari ο οποίος θα εξοπλίζει την ισχυρότερη QV έκδοση. Παράλληλα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ κίνησης στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024