Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Range Rover Sport SVR 2018: Πρόβα -αυξημένης- ισχύος στο Nurburgring

Range Rover Sport SVR 2018: Πρόβα -αυξημένης- ισχύος στο Nurburgring

Η ισχυρότερη έκδοση του βρετανικού SUV ετοιμάζει την ανανέωσή της η οποία αναμένεται να περιλάβει στην εξίσωση ακόμα περισσότερη ισχύ χάρη σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή του θηριώδους V8 των 5,0 λίτρων που θα φιλοξενήσει στα σπλάχνα της.

Μπορεί η ταχύτερη έκδοση του Range Rover να μετράει μόλις δύο χρόνια παρουσίας της στην αγορά, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους Βρετανούς να εξελίσσουν την ανανεωμένη εκδοχή του με φόντο το απαιτητικό Ring.

Eκ πρώτης όψεως, το πανίσχυρο SUV φαίνεται να επωφελείται από ένα νέο προφυλακτήρα και ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα, ενώ επί του παρόντος δεν φαίνεται να περιλαμβάνει άλλες αλλαγές αισθητικού χαρακτήρα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν μέχρι την άφιξή του.

Στο εσωτερικό αναμένονται μια σειρά από μετριοπαθείς βελτιώσεις οι οποίες θα εστιάσουν στην αναβάθμιση του gadget εξοπλισμού και του infotainment σε συνδυασμό με την απαραίτητη αύξηση των επιλογών στις επενδύσεις και ορισμένες νέες λεπτομέρειες αισθητικού χαρακτήρα.

Όπως και να έχει με τις εθιμοτυπικές βελτιώσεις που επιβάλλει η διαδικασία ανανέωσης, οι σημαντικότερες αλλαγές στην περίπτωση του ισχυρότερου Range Rover εντοπίζονται κάτω από το καπό του καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί αναμένεται να βρεθεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 των 5,0 λίτρων με τον οποίο εξοπλίζεται και συγκεκριμένα αυτή που εφοδιάζει την Jaguar F-Type SVR η οποία παρουσιάστηκε στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης, αποδίδοντας 575 ίππους και 700 Nm ροπής.

AUTOMEDIA

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024