Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 911 GT3 RS 4.2 2017: Στην -πιο- σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού

Porsche 911 GT3 RS 4.2 2017: Στην -πιο- σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού

Η ακραία, αγωνιστικών προδιαγραφών εκδοχή της 911 ετοιμάζεται να επιστρέψει βελτιωμένη υιοθετώντας έναν μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρα και μια σειρά από βελτιώσεις που θα στοχεύσουν σε ακόμα πιο εκρηκτικές επιδόσεις.

Η γερμανική φίρμα ετοιμάζεται να εφαρμόσει μια σειρά αναβαθμίσεων και στην «sold out», αγωνιστικών προδιαγραφών έκδοση του εμβληματικού της μοντέλου το οποίο εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης κρύβοντας στα σπλάχνα του ένα μεγαλύτερου κυβισμού ατμοσφαιρικό κινητήρα ο οποίος θα της εξασφαλίσει ακόμα περισσότερη ισχύ από την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή της.

Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα 911 GT3 RS θα αξιοποιήσει ένα εξακύλινδρο κινητήρα με χωρητικότητα 4,0 λίτρων ο οποίος θα ξεπεράσει τους 500 ίππους.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία του δοκιμαστικού πρωτοτύπου η νέα 911 GT3 RS φαίνεται να διαθέτει ένα μεγαλύτερο spoiler μπροστά και ακόμα μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζουν ένας ανασχεδιασμένος αεροδυναμικός διαχύτης που θυμίζει την πρόσφατη 911 R καθώς και η χαρακτηριστική αεροδυναμική πτέρυγα η οποία θα αναλάβει να εξασφαλίσει στην κορυφαία εκδοχή της 911 ακόμα περισσότερη κάθετη δύναμη, ώστε να παραμείνει «καρφωμένη» στην άσφαλτο και παρά την αύξηση ισχύος. Την εικόνα συμπληρώνει η διπλή απόληξη του συστήματος εξαγωγής και οι τροχοί με ζάντες ελαφρού κράματος.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν εικόνες από το εσωτερικό της, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η νέα εκδοχή της 911 GT3 RS θα ακολουθήσει το ίδιο σπαρτιάτικό, αγωνιστικό μοτίβο με την σημερινή έκδοση, υιοθετώντας μια σειρά στοιχεία που θα συμβάλλουν στον περιορισμό του συνολικού βάρους, όπως οι υφασμάτινες χειρολαβές, οι και τα στοιχεία από ανθρακονήματα, ενώ δεν θα λείψει ο κλωβός ασφαλείας, τα αγωνιστικά καθίσματα και οι ζώνες έξι σημείων. Επίσης όπως άλλωστε και η μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή της οι πόρτες το καπό και η οροφή αναμένονται να κατασκευάζονται από ανθρακονήματα.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024