Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Huracan Superleggera 2017: Η αβάσταχτη ελαφρότητα της… ισχύος

Lamborghini Huracan Superleggera 2017: Η αβάσταχτη ελαφρότητα της… ισχύος

Η ιταλική φίρμα συμπληρώνει με ισχύ τα «κενά» στην γκάμα της μικρότερης πρότασής της προετοιμάζοντας, την ελαφρύτερη και ισχυρότερη έκδοση της Huracan.

Mπορεί η φίρμα της Sant’ Agata να αναζητά νέα πεδία δραστηριοποίησης προετοιμάζοντας μοντέλα όπως η Urus, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι παραμελεί τις κλασικές αξίες της ιδίως μάλιστα όταν πρόκειται για το δημοφιλέστερο από τα μοντέλα της.

Ο λόγος για την μικρότερη Lamborghini η οποία προετοιμάζεται να υποδεχτεί μια ακόμα έκδοσή της η οποία αναμένεται να φορέσει τα διακριτικά Superleggera με ό,τι αυτά συνεπάγονται για τα χαρακτηριστικά της και η οποία δίνει για πρώτη φορά το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό με φόντο το Nurburgring.

Πιστή στην συνήθη συνταγή η Huracan Superleggera αναμένεται να περιορίσει το βάρος της έως και κατά 100 κιλά σε σχέση με τις «απλές» εκδόσεις του μοντέλου και ταυτόχρονα να επωφεληθεί από ένα αναβαθμισμένο μηχανικό σύνολο το οποίο θα αυξήσει την ισχύ του πάνω από τους 610 ίππους, ενώ θα υπόσχεται και πιο γρήγορες αλλαγές σχέσεων με την συνδρομή μιας βελτιωμένης εκδοχής του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων με το οποίο εξοπλίζονται και οι υπόλοιπες «πολιτικές» εκδόσεις της μικρής Lamborghini.

Εξωτερικά, όπως συνέβαινε και με την αντίστοιχη έκδοση της Gallardo, η Huracan Superleggera αναμένεται να ξεχωρίζει από ένα αιχμηρότερο, αεροδυναμικότερο bodykit και με περισσότερα ανθρακονήματα από τα οποία θα κατασκευάζονται στοιχεία όπως το spoiler μπροστά, ο αεροδυναμικός διαχύτης ενώ από το σύνολο δεν θα λείψει μια επιβλητική αεροδυναμική πτέρυγα που συνήθως «κοσμεί» το πίσω τμήμα τέτοιου είδους εκδόσεων.

Εκτός από τις περαιτέρω τροποποιήσει, επί του παρόντος, το δοκιμαστικό πρωτότυπο που συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό δείχνει να διαθέτει και ένα διαφορετικό σύστημα εξαγωγής με τις απολήξεις να τοποθετούνται κεντρικά όπως στην Super Trofeo, παρόλο που η γνωστή τετραπλή απόληξη εξακολουθεί να βρίσκεται στην θέση της.

AUTOMEDIA

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024