Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Golf GTI Clubsport S 2016: Το χρονικό μιας πανίσχυρης άφιξηS

VW Golf GTI Clubsport S 2016: Το χρονικό μιας πανίσχυρης άφιξηS

To ισχυρότερο εμπροσθοκίνητο Golf από καταβολής του μοντέλου πραγματοποιεί τα τελευταία του χιλιόμετρα ως δοκιμαστικό πρωτότυπο προβάροντας την νέα ισχύ των 290 ίππων.

H γερμανική φίρμα έχει επιβεβαιώσει ήδη την παρουσία της ισχυρότερης εμπροσθοκίνητης έκδοσης του δημοφιλούς της μικρομεσαίου, στο προσεχές φεστιβάλ του Worthersee (4-7 Μαΐου), όπου παραδοσιακά έχουν την τιμητική τους όλες οι πληθωρικές εκδόσεις της VW.

Επί του παρόντος, το GTI Clubsport S συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης σε Nurburgring αλλά και εκτός, επιχειρώντας να κρύψει τα μυστικά της S προσωπικότητάς του και των 290 ίππων τους οποίους θα προσφέρει, με υποτυπώδες καμουφλάζ των αντίστοιχων διακριτικών.

Εκτός από τους 290 ίππους τους οποίους θα εξασφαλίσει ο ίδιος δίλιτρος κινητήρας ίδιας ισχύος που συναντάμε στο Seat Leon Cupra 290 και οι οποίοι θα φέρουν -το πάντα- εμπροσθοκίνητο Golf GTI Clubsport S σε απόσταση αναπνοής -10 ίππων- από το κορυφαίο τετρακίνητο R, η νέα έκδοση του γερμανικού μικρομεσαίου αναμένεται να επωφεληθεί από ένα αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής για καλύτερο soundtrack και ενδεχομένως μια πιο «σφιχτή» ανάρτηση.

Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες ότι η S έκδοση θα είναι και ελαφρύτερη από την «απλή» GTI Clubsport των 265 ίππων που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Σε σχεδιαστικό επίπεδο το S δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί πολύ από την παραπάνω έκδοση με εξαίρεση ορισμένες λεπτομέρειες οι οποίες θα φροντίσουν να σηματοδοτούν την πανίσχυρη διαφορετικότητά τηS.

AUTOMEDIA

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024