Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz Sprinter 2018: Ανεπίσημη πρώτη για την τρίτη γενιά

Mercedes-Benz Sprinter 2018: Ανεπίσημη πρώτη για την τρίτη γενιά

Ένας από τους δημοφιλέστερους εκπροσώπους της επαγγελματικής κατηγορίας ετοιμάζει την νέα και βελτιωμένη από κάθε άποψη γενιά του η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό για πρώτη φόρα να προβάρει τα νέα της χαρακτηριστικά.

Έχοντας πρωτοσυστηθεί το 1995 και μετρώντας, έκτοτε πάνω από τρία εκατομμύρια μονάδες σε περισσότερες από 130 χώρες το Sprinter είναι αδιαμφισβήτητα από τα δημοφιλέστερα μεγάλα van στον κόσμο, έναν τίτλο που φιλοδοξεί να διατηρήσει αλλά και να ενισχύσει με την νέα γενιά του η οποία και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό ως δοκιμαστικό πρωτότυπο να δοκιμάζει τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά της εν όψει του 2018 οπότε και αναμένεται να λανσαριστεί.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα σχετικά πρώιμο στάδιο εξέλιξης το δοκιμαστικό πρωτότυπο Sprinter κρύβει ακόμα ένα μέρος των χαρακτηριστικών του πίσω από τις μέχρι σήμερα γνωστές επιφάνειές του, αν και συνολικά δεν αναμένεται να μεταβάλλει ριζικά τις χρηστικές αναλογίες του.

Το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και για το πλήθος εκδόσεων αμαξώματος καθώς το Sprinter θα προσφέρει το ίδιο εύρος επιλογών σε ό,τι αφορά τις διαφορετικές εκδοχές του.

Αυτό που προκύπτει από μια προσεκτική παρατήρηση των δοκιμαστικών πρωτοτύπων στο μπροστινό τμήμα είναι ότι το νέο Sprinter θα υιοθετήσει μια λίγο διαφορετική αισθητική σε σχέση με αυτή που γνωρίζουμε στην V-Class.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες προδιαγραφές του, η νέα γενιά του επαγγελματικού μοντέλου αναμένεται να υιοθετήσει νέους και αναβαθμισμένους κινητήρες επί το αποδοτικότερο σε συνδυασμό με κίνηση στους πίσω ή προαιρετικά και στους τέσσερις τροχούς.

Επίσης δεδομένος θα πρέπει να θεωρείται ο εξοπλισμός του με περισσότερα εξοπλιστικά gadget από το σύγχρονο οπλοστάσιο της γερμανικής φίρμας προσαρμοσμένα στις ανάγκες ενός επαγγελματικού μοντέλου και με στόχο να κάνει ευκολότερη τη ζωή των οδηγών του.

AUTOMEDIA

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024