Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Alfa Romeo Stelvio 2017: Θρυλικό πέρασμα…

Alfa Romeo Stelvio 2017: Θρυλικό πέρασμα…

Το πρώτο crossover της ιταλικής φίρμας με το όνομα μίας από τις πλέον θρυλικές ορεινές διαδρομές της Ευρώπης δίνει το στίγμα της πολλά υποσχόμενης παρουσίας του από τα πεδία δοκιμών, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες τις οποίες απομένει και να εκπληρώσει.

Ένα από τα σημαντικότερα επικείμενα μοντέλα της ιταλικής φίρμας συνελήφθη από το φωτογραφικό καθώς οι δοκιμές εξέλιξής του συνεχίζονται, αυτή την φορά, σε γερμανικό έδαφος και για την ακρίβεια στις εγκαταστάσεις της Alfa Romeo στο Nurburgring, όπου και εντοπίστηκε.

Επί του παρόντος, το ιταλικό SUV φέρει την κωδική ονομασία Tipo 949 D-SUV, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό, το SUV θα πάρει την ονομασία Stelvio, από το περιβόητο Passο dello Stelvio, το ιδιαίτερα απαιτητικό ορεινό πέρασμα στις ιταλικές Άλπεις στα σύνορα με την Αυστρία, ως μια ένδειξη του υποσχόμενου δυναμισμού του.

Σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση αν και το ιταλικό crossover εξακολουθεί να καλύπτεται από βαρύ καμουφλάζ που δεν αφήνει να διαφανούν λεπτομέρειες είναι σαφές ότι η αισθητική σε ό,τι αφορά την όψη του –και όχι μόνο- θα είναι ανάλογη με το τελευταίο, νέο προϊόν της Alfa Romeo, την Giulia, ενώ σε ό,τι αφορά τις συνολικές αναλογίες του, θα εστιάσουν στη δημιουργία μιας εντύπωσης δυναμισμού όπως προδίδει το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ και η χάραξη του τόξου της οροφής.

Στο πίσω τμήμα παρά το ογκώδες και άτσαλο καμουφλάζ, διαγράφονται τα περιμετρικά φωτιστικά σώματα ενώ την εικόνα συμπληρώνει η διπλή απόληξη του συστήματος εξαγωγής.

Ανεξαρτήτως σχεδίασης το Stelvio, θα έχει ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική με την Giulia, επιχειρώντας να προβάλλει εξίσου δυναμικά χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα ωστόσο στις ανάγκες ενός crossover.

Την γκάμα της Giulia αναμένεται να μιμηθούν και οι διαθέσιμες επιλογές κινητήρα μεταξύ των οποίων θα βρεθούν ο δίλιτρος turbo βενζινοκινητήρας των 200 ίππων ο οποίος στο μέλλον αναμένεται να αποκτήσει και άλλες εκδόσεις ισχύος, αλλά και diesel μοτέρ από 150 έως 180 ίππους, ενώ δεν θα λείψει και ο κορυφαίος V6 κινητήρας των 510 ίππων με την υπογραφή της Ferrari ο οποίος θα εξοπλίζει την ισχυρότερη QV έκδοση.

Παράλληλα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ κίνησης στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024