Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz S-Class 2017: Συστήνοντας μια νέα γενιά εξακύλινδρων κινητήρων

Mercedes-Benz S-Class 2017: Συστήνοντας μια νέα γενιά εξακύλινδρων κινητήρων

Η ανανεωμένη S-Class εκτός από τις «συνήθεις ύποπτες» αλλαγές σε επίπεδο σχεδίασης, εργονομίας και gadget επιφυλάσσει και μια νέα γενιά εξακύλινδρων κινητήρων που θα βρει διέξοδο και σε άλλα μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

Η γερμανική φίρμα ξεκίνησε τις δοκιμές εξέλιξης της ανανεωμένης τετράθυρης S-Class η οποία θα φέρει μαζί της μια σειρά αλλαγών που όπως συνηθίζεται θα επηρεάσουν σταδιακά όλη την γκάμα μοντέλων της γερμανικής φίρμας.

Ξεκινώντας από την εξωτερική της εμφάνιση η οποία φέρει τις μικρότερες αλλαγές κατά τα πρότυπα των νεότερων μοντέλων της φίρμας, η ανανεωμένη S-Class φαίνεται να διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα σε συνδυασμό με ανασχεδιασμένες απολήξεις για την εξάτμιση.

Αλλαγές που θα εστιάσουν στην ενίσχυση της εργονομίας αναμένονται και στο εσωτερικό της για το οποίο αν και δεν υπάρχουν φωτογραφικά τεκμήρια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα η ανανεωμένη S-Class θα διαθέτει ένα νέο touchpad το οποίο θα επιτρέπει μια πιο διαισθητική λειτουργία, ενώ οι δύο οθόνες του infotainment και του πίνακα οργάνων θα έρθουν πιο κοντά με την αφαίρεση των χειριστηρίων που παρεμβάλλονται, αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερη διάσταση.

Επιπλέον, τις προδιαγραφές της αναμένεται να συμπληρώσουν ορισμένα νέα gadget τα οποία θα εστιάσουν σε ακόμα περισσότερη άνεση αλλά και τεχνολογία με την σφραγίδα της Mercedes-Benz και το μείγμα πολυτέλειας και καινοτομίας που υπόσχονται τα διακριτικά της S-Class.

Οι σημαντικότερες αλλαγές ωστόσο που θα φέρει η νέα S-Class κρύβονται κάτω από το καπό της όπου θα κάνει πρεμιέρα μια νέα γενιά εξακύλινδρων σε σειρά κινητήρων της Mercedes-Benz και οι οποίοι σταδιακά θα περάσουν και στην E-Class αλλά και σε άλλα μοντέλα των Γερμανών.

Η πρεμιέρα της ανανεωμένης S-Class αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2017 πιθανότατα στην έκθεση του Detroit.

AUTOMEDIA

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024