Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Seat Ibiza 2017: Σε νέα σχεδιαστικά και τεχνολογικά μονοπάτια

Seat Ibiza 2017: Σε νέα σχεδιαστικά και τεχνολογικά μονοπάτια

Tην πέμπτη κατά σειρά γενιά του πρόκειται να υποδεχθεί μέσα στο 2017 το Seat Ibiza, ενσωματώνοντας υβριδικά αλλά και αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης.

Περίπου έναν χρόνο μετά το εμπορικό λανσάρισμα της ανανεωμένης εκδοχής του Seat Ibiza, η ισπανική φίρμα εξελίσσει ήδη την πέμπτη κατά σειρά γενιά του δημοφιλέστερου και μακροβιότερου μοντέλου της γκάμας της.

Το νέο Ibiza εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης που πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο σε δημόσιο δρόμο, με βαρύ καμουφλάζ που κρατά μακριά από τα βλέμματα των περαστικών τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αμαξώματός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο Ibiza πρόκειται να ακολουθήσει το παράδειγμα του μεγαλύτερου Leon, διατηρώντας τον αιχμηρό σχεδιασμό του και ενισχύοντας την πρακτικότητα που είναι ικανό να προσφέρει μέσω της αύξησης των διαθέσιμων χώρων για επιβάτες και αποσκευές.

Εμφανείς θα είναι οι σχεδιαστικές επιρροές από το πρωτότυπο 20V20 γεγονός που σημαίνει ότι το νέο Ibiza θα θυμίζει περισσότερο το Ateca, το πρώτο crossover στην ιστορία της ισπανικής φίρμας, παρά οποιαδήποτε πρόταση της Seat.

Aν και σε επίπεδο κινητήρων το νέο Ibiza πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τις αντίστοιχου μεγέθους και προσανατολισμού προτάσεις του ομίλου VW, σύμφωνα με τον Jürgen Stackmannsaid, πρόεδρο της ισπανικής φίρμας, η νέα γενιά του θα διαθέτει τόσο υβριδικές όσο και ηλεκτρικές εκδόσεις στην γκάμα του.

auto.in.gr

Sports in

Με Ρεάλ ο Ολυμπιακός, με Φενερμπαχτσέ ο Παναθηναϊκός – Το πρόγραμμα του Final Four

Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four, αλλά και πότε είναι προγραμματισμένοι ο μεγάλος και ο μικρός τελικός.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024