Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MINI Countryman JCW 2018: Η ισχυρή πλευρά της ΜΙΝΙ περιπέτειας

MINI Countryman JCW 2018: Η ισχυρή πλευρά της ΜΙΝΙ περιπέτειας

Η υπό εξέλιξη ισχυρότερη εκδοχή του νέου Countryman δίνει το στίγμα της από την απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης.

Πιστή στις συνήθειες της η ΜΙΝΙ προετοιμάζει την ισχυρότερη εκδοχή της νέας γενιάς του Countryman η οποία δοκιμάζει το βήμα της με φόντο το απαιτητικό Nurburgring.

Μια προσεκτική παρατήρηση στο καμουφλαρισμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο αποκαλύπτει λεπτομέρειες όπως η κυψελοειδής γρίλια, οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τα πιο ανάγλυφα σχεδιασμένα κατώτερα πλευρικά τμήματα και οι μεγαλύτεροι τροχοί πίσω από τους οποίους διακρίνονται οι κόκκινες δαγκάνες του βελτιωμένου συστήματος πέδησης, στοιχεία που τελικά προδίδουν την ταυτότητα του ως του ισχυρότερου του είδους του.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, η χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος που καθώς και η σπορ διπλή απόληξη του συστήματος εξαγωγής.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία θα αναλάβουν να στοιχειοθετήσουν την παρουσία ενός turbo δίλιτρου συνόλου το οποίο και στην περίπτωση του Countryman αναμένεται να αποδίδει 231 ίππους. Ο κινητήρας αναμένεται να προσφέρει την δυνατότητα επιλογής συνδυασμού του με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο ισάριθμων σχέσεων ενώ το σύνολο θα συμπληρώνει η παρουσία συστήματος τετρακίνησης.

Ο παραπάνω συνδυασμός αναμένεται να καθιστά εφικτή την επιτάχυνση του Countryman JCW από 0-100 χλμ./ώρα σε λίγο παραπάνω από έξι δευτερόλεπτα.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024