Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Honda CR-V 2018: Σε διαρκή εξέλιξη

Honda CR-V 2018: Σε διαρκή εξέλιξη

Οι εξελίξεις τρέχουν στο στρατόπεδο της Honda όπου οι δαιμόνιοι μηχανικοί της προετοιμάζουν την άφιξη της επόμενης γενιάς του CR-V. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις και οι νέοι, υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες βενζίνης πρόκειται να επανατοποθετήσουν το ιαπωνικό SUV.

Μεγαλύτερη ευρυχωρία, χάρη στις αυξημένες εξωτερικές διαστάσεις της αλλά και περισσότερη ισχύ χάρη στους νέους, υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης υπόσχεται η επόμενη γενιά του Honda CR-V οι δοκιμές εξέλιξης της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σε επίπεδο σχεδιασμού το νέο Honda CR-V πρόκειται να ακολουθήσει το παράδειγμα του μικρότερου HR-V επιχειρώντας παρά την αισθητή αύξηση του μήκους του να διατηρήσει τον δυναμικό προσανατολισμό του.

Με νέες αναλογίες, το νέο CR-V δεν αποκλείεται να αποκτήσει και τρίτη σειρά καθισμάτων, η οποία θα του χαρίσει τη δυνατότητα φιλοξενίας ως και επτά επιβατών.

Επίσης, για πρώτη φορά το ιαπωνικό SUV πρόκειται να εξοπλιστεί με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης, οι οποίοι και θα πλαισιώσουν τα ήδη γνωστά πετρελαιοκίνητα σύνολα των 1,6 λίτρων που στη σημερινή γενιά του έχουν απολύτως δικαιολογημένα τον πρώτο λόγο.

Φήμες θέλουν τη Honda να εξελίσσει υβριδικές ή ακόμα και plug-in υβριδικές εκδόσεις, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο από τους ανθρώπους της ιαπωνικής φίρμας.

Άλλωστε η επόμενη γενιά του CR-V δεν αναμένεται νωρίτερα από τα τέλη του 2017 γεγονός που δίνει τον απαραίτητο χρόνο στην ιαπωνική φίρμα να αναπροσαρμόσει, αν αυτό χρειαστεί, τα αρχικά της σχέδια.

AUTOMEDIA

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024