Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 5 PHEV 2018: Plug-in υβριδικό «νταμπλ»

BMW Σειρά 5 PHEV 2018: Plug-in υβριδικό «νταμπλ»

Η νέα γενιά της Σειράς 5 προσφέρει για ακόμα μια φορά τον εαυτό της στο φωτογραφικό φακό, ρίχνοντας φως στα plug-in υβριδικά σχέδια της BMW.

Η νέα γενιά της σειράς 5 βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί στην προσεχή διεθνή γαλλική έκθεση και όπως αποκαλύπτει μια νέα σειρά λήψεων του φωτογραφικού φακού, μαζί με τις απλές εκδόσεις της θα περιλάβει στις τάξεις και plug-in υβριδική έκδοση.

Για την ακρίβεια, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα 5άρα θα διατεθεί σε δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Η πρώτη, με τα διακριτικά 530e, θα δίνει περισσότερη έμφαση στην αποδοτικότητα και θα επωφεληθεί από το συνδυασμό ενός τετρακύλινδρου turbo βενζινοκινητήρα και ενός ηλεκτρικού μοτέρ με ισχύ κοντά στους 280 ίππους, προσφέροντας παράλληλα ηλεκτρική αυτονομία περίπου 35 χλμ.

Η δεύτερη, 540e, θα υιοθετήσει ένα ισχυρότερο υβριδικό σύνολο το οποίο αναμένεται να προσφέρει συνδυαστική ισχύ 326 ίππων και αναμένεται να προσφέρει μικρότερη ηλεκτρική αυτονομία.

Σε κάθε περίπτωση, οι υβριδικές εκδόσεις θα μπορούν να συνδυαστούν και με το σύστημα τετρακίνησης των Βαυαρών xDrive.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία που προκύπτουν από τις νέες λήψεις του φωτογραφικού φακού, η νέα 5άρα η οποία όπως είναι γνωστό θα έχει ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική με την Σειρά 7, αλλά και όπως όλα δείχνουν θα επωφεληθεί και από τα ίδια επίπεδα gadget τεχνολογίας που προσφέρει η βαυαρική ναυαρχίδα.

Αναλόγως αναμένεται να κινηθεί και ο αισθητικός προσανατολισμός εκτός αλλά και εντός όπως αφήνουν να εννοηθεί οι πρώτες αντίστοιχες εικόνες του φακού από το βαυαρικό μοντέλο.

Σε ό,τι αφορά την άφιξή των plug-in υβριδικών εκδόσεων, αν και η αρχή για την νέα γενιά της Σειράς 5 αναμένεται να γίνει πριν το τέλος της χρονιάς, οι «εναλλακτικές» εκδόσεις της θα παρουσιαστούν το β΄εξάμηνο του 2017.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024