Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar Ε-Pace 2019: Μικρογραφώντας την περιπέτεια

Jaguar Ε-Pace 2019: Μικρογραφώντας την περιπέτεια

To δεύτερο μικρότερο SUV της Jaguar δίνει το στίγμα του από τα πεδία δοκιμών, προσφέροντας μια ευκαιρία αποκωδικοποίησης των χαρακτηριστικών του τα οποία θα αναλάβουν να εισαγάγουν σε μια -ακόμα- νέα κατηγορία.

Η βρετανική φίρμα ετοιμάζει το επόμενο SUV βήμα της, με την μορφή μιας μικρότερης πρότασης η οποία θα τοποθετηθεί στη βάση της νεοσύστατης αντίστοιχης γκάμας της και η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης.

Όπως είναι γνωστό, το νέο μικρότερο SUV των Βρετανών αναμένεται να φιλοξενηθεί στην ίδια αρχιτεκτονική με το Evoque με το οποίο θα μοιραστεί πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ των οποίων και οι κινητήρες οι οποίοι θα δίνουν έμφαση στην αποδοτικότητα, χωρίς ωστόσο να προδίδουν το χαρακτήρα της φίρμας στην οποία θα ανήκει το νέο SUV.

Έτσι, η πλειονότητα των εκδόσεων αναμένεται να εξοπλίζεται από τετρακύλινδρους νέας γενιάς κινητήρες σε συνδυασμό με τετρακίνηση ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και μια plug-in υβριδική έκδοση με κινητήρα diesel της οποίας οι εκπομπές ρύπων θα περιοριστούν κάτω από τα 100 γρ./χλμ. και η κατανάλωση χαμηλότερα από τα 4,0 λίτρα/100 χλμ.

Σε επίπεδο σχεδίασης το νέο crossover αναμένεται να υπακούσει στον ίδιο αισθητικό κώδικα με το F-Pace, διαθέτοντας φυσικά μικρότερες διαστάσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά παρά το γεγονός ότι το νέο SUV, θα έχει την ίδια αφετηρία με το Range Rover Evoque, θα διαθέτει ένα μεγαλύτερου μήκους μεταξόνιο το οποίο με τη σειρά του, θα σημαίνει περισσότερη ευρυχωρία στο εσωτερικό και περισσότερη άνεση από το μοντέλο της Land Rover.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι ένα δεύτερο, μικρότερο SUV από την Jaguar είναι γεγονός αν και δεν πρόκειται να δούμε την έκδοση παραγωγής σε λιγότερο από δύο χρόνια -τουλάχιστον.

Auto Express

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024