Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Suzuki Swift 2017: Σε αντίστροφη μέτρηση

Suzuki Swift 2017: Σε αντίστροφη μέτρηση

Το ιαπωνικό supermini κάνει ένα ακόμα πέρασμα από το κλείστρο του φωτογραφικού φακού ως δοκιμαστικό πρωτότυπο δίνοντας μια ευκαιρία αποκωδικοποίησης των χαρακτηριστικών της νέας, τέταρτης γενιάς του η οποία αναμένεται σύντομα.

Η νέα γενιά του ιαπωνικού μοντέλου δίνει το στίγμα της, από δοκιμές εξέλιξης που πραγματοποιεί σε γερμανικό έδαφος αν και μια προηγούμενη διαρροή είχε αφήσει ελάχιστα στην φαντασία σε σχέση με την νέα γενιά του- τουλάχιστον σε επίπεδο σχεδίασης.

Όπως είναι ήδη γνωστό λοιπόν η νέα γενιά του ιαπωνικού supermini θα ενσωματώσει την αισθητική στην οποία υπακούει και το Baleno, υιοθετώντας μια αντίστοιχης λογικής σχεδιασμένη οροφή και κολώνες.

Επίσης το νέο Swift θα εξακολουθήσει να διατίθεται σε δύο εκδόσεις, «απλή» και Sport με τη δεύτερη να προβάλλει ένα πιο αιχμηρό σχεδιαστικό προφίλ με περισσότερες ακμές, πιο ορατά αεροδυναμικά στοιχεία, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και να προσφέρει γενναιόδωρο βασικό εξοπλισμό όπως για παράδειγμα, ενσωματωμένα LED ημέρας στα κεντρικά φωτιστικά σώματα.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό το οποίο επίσης έχει δει το φως της δημοσιότητας το νέο Swift θα διαθέτει σπορ τιμόνι και περιστροφικούς επιλογείς για τον έλεγχο του κλιματισμού σε συνδυασμό με μια οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στο κέντρο του ταμπλό, με την Sport έκδοση να υιοθετεί ορισμένα επιπλέον αισθητικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες που θα αναλάβουν να τη διαφοροποιήσουν.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν θα υπάρξουν βελτιώσεις ως προς την ευρυχωρία του θαλάμου ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες το νέο Swift θα είναι μεγαλύτερο σε πλάτος και οριακά μικρότερο σε μήκος.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες η βασική έκδοση του Swift αναμένεται να εξοπλίζεται με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,2 λίτρων DualJet απόδοσης 90 ίππων που συναντάμε στο Baleno και ο οποίος συνδυάζεται με το «ήπιο» υβριδικό σύστημα SVHS, ενώ στις επιλογές αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο νέος υπερτροφοδοτούμενος τρικύλινδρος κινητήρας της Suzuki χωρητικότητας 1,0 λίτρου απόδοσης 111 ίππων.

Το Swift Sport αναμένεται να αξιοποιήσει τον επίσης turbo, αλλά τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λίτρων του Vitara S ο οποίος στην περίπτωση του ιαπωνικού SUV αποδίδει 140 ίππους και 220 Nm ροπής.

AUTOMEDIA

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024