Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lexus LS 2018: Η μεγάλη επιστροφή

Lexus LS 2018: Η μεγάλη επιστροφή

Η Lexus εξελίσσει πυρετωδώς τον διάδοχο της μεγαλύτερης σε διαστάσεις και πολυτελέστερης πρότασης στην γκάμα της διατηρώντας καρφωμένο το βλέμμα της στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Σε αμερικανικό έδαφος πραγματοποιούνται οι δοκιμές εξέλιξης την πέμπτης κατά σειρά γενιάς του Lexus LS. Η ναυαρχίδα της ιαπωνικής φίρμας που μετρά ήδη δέκα χρόνια στην αγορά, πρόκειται εντός του 2017 να ανανεωθεί, διατηρώντας πέρα από τις επιβλητικές διαστάσεις του αμαξώματός της και την εξεζητημένη πολυτέλεια στο εσωτερικό της τις ιδιαίτερα δημοφιλείς υβριδικές εκδόσεις.

Σε επίπεδο σχεδίασης τουλάχιστον το νέο Lexus LS θα ακολουθήσει στο μέτρο του δυνατού το παράδειγμα του πρωτότυπου LF-LC, επιλέγοντας να διαφοροποιηθεί από το σαφώς πιο συντηρητικό δείγμα γραφής των άμεσων ανταγωνιστών του.

Κάτω από το μπροστινό του καπό θα τοποθετηθεί ένας V8 κινητήρας βενζίνης, ο οποίος στις υβριδικές εκδόσεις θα συνδυάζεται με ένα ή περισσότερα ηλεκτρικά μοτέρ.

Στα αρχικά πλάνα της ιαπωνικής φίρμας υπήρχε και η εξέλιξη μιας υδρογονοκίνητης έκδοσης, ωστόσο, το ενδεχόμενο αυτό μοιάζει πλέον απίθανο.

Τέλος, η κορυφαία πρόταση της Lexus θα γίνει η πρώτη η οποία θα φιλοξενήσει εφαρμογές ημι-αυτόνομης οδήσης, σε μια προσπάθεια της ιαπωνικής φίρμας να προσφέρει έστω και καθυστερημένα την τεχνολογία που μπορεί κανείς να βρει ήδη σε προτάσεις της εν λόγω κατηγορίας.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024