Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Polo GTI 2018: Επίδειξη δύναμης

VW Polo GTI 2018: Επίδειξη δύναμης

Η «hot» εκδοχή του δημοφιλούς μικρού της VW εντοπίστηκε στα πεδία δοκιμών προσφέροντας ένα ακόμα κομμάτι του παζλ από την νέα γενιά του Polo η οποία θα φιλοξενηθεί στην πολυχρηστική αρχιτεκτονική του ομίλου VW η οποία έχει «δώσει» μοντέλα από το VW Golf ως το Audi TT.

H νέα γενιά του Polo έχει ήδη δρομολογηθεί να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της μέσα στην επόμενη χρονιά, φιλοξενώντας κάτω από τις επιφάνειες της την ίδια αρχιτεκτονική με το VW Golf και επωφελούμενη από ένα πλήθος βελτιώσεων και στοιχείων που θα δίνουν την αίσθηση ενός μεγαλύτερου αυτοκινήτου και θα παραπέμπουν σε προτάσεις μεγαλύτερης κατηγορίας.

Στο ίδιο ακριβώς σκεπτικό εξελίσσεται και η «hot» GTI έκδοση του νέου γερμανικού supermini η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης με φόντο το Nurburgring.

Με μεγαλύτερες διαστάσεις όπως άλλωστε και οι «απλές» εκδόσεις της νέας γενιάς του γερμανικού supermini που ακολουθεί μια πληθωρικότερη πορεία προς κάθε κατεύθυνση –μεγέθους και τεχνολογίας-, η GTI έκδοση ξεχωρίζει από τη διπλή απόληξη της εξάτμισης και το ενισχυμένο σύστημα πέδησης με τις ευμεγέθεις δαγκάνες.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το κινητήριο σύνολο που θα εξοπλίσει την έκδοση GTI η οποία αναμένεται το 2018, το «hot» supermini αναμένεται να εγκαταλείψει τον TSI των 1,8 λίτρων προς όφελος ενός μεγαλύτερου 2,0 λίτρων και –φυσικά- περισσότερης ισχύος η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τους 200 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024