Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
KIA GT 2018: Πρακτικός δυναμισμός αλά κορεατικά

KIA GT 2018: Πρακτικός δυναμισμός αλά κορεατικά

To νέο σπορ μοντέλο της ΚΙΑ δοκιμάζεται σε αμερικανικό έδαφος αποκαλύπτοντας τις προθέσεις των Κορεατών να συνδυάσουν πρακτικότητα και σπορ περγαμηνές στις γενναιόδωρες διαστάσεις ενός επιβλητικού τετράτροχου με δυναμική σχεδίαση.

Η ΚΙΑ παρουσίασε το GT ως πρωτότυπο στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2011 ως προπομπό ενός πισωκίνητου μεγάλου σπορ sedan και πλέον όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του μοντέλου η οποία, επί του παρόντος, πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης σε αμερικανικό έδαφος.

Σε αντίθεση με το τετράθυρο πρωτότυπο που είχε αναλάβει να το συστήσει, το κορεατικό μοντέλο θα εγκαταλείψει την αμιγώς sedan σιλουέτα του υιοθετώντας τη σχεδίαση ενός liftback προς όφελος περισσότερης χρηστικότητας και ευκολότερης πρόσβασης στο πορτ μπαγκάζ.

Οι υπόλοιπες αναλογίες του δοκιμαστικού πρωτότυπου δείχνουν πιστές σε αυτές του concept που προηγήθηκε, ενώ σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες προδιαγραφές του αναμένεται να διατεθεί με τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες από το οπλοστάσιο των Κορεατών.

Στην κορυφή της γκάμας θα βρεθεί ένας V6 3,3 λίτρων με απόδοση που αναμένεται να ξεπερνά τους 365 ίππους ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς σε μια προσπάθεια της ΚΙΑ να προωθήσει το νέο της μοντέλο ως καθαρόαιμο sportscar.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024