Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Tiguan LWB 2017: Οι επταθέσιες περιπέτειες του Tiguan

VW Tiguan LWB 2017: Οι επταθέσιες περιπέτειες του Tiguan

Η μεγαλύτερη και επταθέσια εκδοχή του Tiguan βρίσκεται προ των πυλών εμπλουτίζοντας την SUV γκάμα των Γερμανών με ένα crossover όπλο με τις γνώριμες προδιαγραφές ποιότητας των Γερμανών, για οικογενειάρχες με… αυξημένες ανάγκες.

Παράλληλα με ένα νέο μεγάλο επταθέσιο SUV με αποκλειστικό προορισμό τις ΗΠΑ, η VW εξελίσσει και ένα ακόμα επταθέσιο, πιο περιορισμένων διαστάσεων, SUV το οποίο θα έχει ως κύριο προορισμό του τη γηραιά ήπειρο όπου θα λανσαριστεί ως μια επιμηκυμένη, μεγαλύτερη εκδοχή του γνωστού μας Tiguan.

Το επταθέσιο SUV το οποίο εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό με ελάχιστο καμουφλάζ να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης σε γερμανικό έδαφος, ακολουθεί τις ίδιες ακριβώς σχεδιαστικές επιταγές του σύγχρονου Tiguan με εξαίρεση, βέβαια το μεγαλύτερο μήκος με τους μεγαλύτερους προβόλους και ορισμένες αλλαγές στη σχεδίαση της τέταρτης κολώνας οι οποίες εστιάζουν στην παρουσία της τρίτης σειράς καθισμάτων στο εσωτερικό του.

Όπως είναι αναμενόμενο το Tiguan “XL” θα μοιραστεί τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές με τη δεύτερη γενιά του μοντέλου το οποίο είναι το πρώτο SUV των Γερμανών με αφετηρία την ευέλικτη αρχιτεκτονική MQB, προσφέροντας δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις σε συνδυασμό με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης που αναμένεται να ξεκινούν από τα 1,4 λίτρα και τετρακύλινδρους πετρελαιοκινητήρες από 1,6 έως 2,0 λίτρα

Σταδιακά η γκάμα θα εμπλουτίζεται με δίλιτρους κινητήρες βενζίνης με έμφαση στην ισχύ, αλλά και με «εναλλακτικές» εκδόσεις όπως οι plug-in υβριδικές που όπως έχει ανακοινώσει η VW θα προστεθούν, σε δεύτερο χρόνο, στο δυναμικό του νέου SUV της.

AUTOMEDIA

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024