Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
BMW M4 CS 2017: «Γέφυρα» ισχύος

BMW M4 CS 2017: «Γέφυρα» ισχύος

Η βαυαρική φίρμα ετοιμάζεται να προσθέσει στην γκάμα της μια αεροδυναμικά αναβαθμισμένη και περισσότερο προσανατολισμένη στην οδήγηση σε πίστα, έκδοση της Μ4, ως "ενδιάμεσο σταθμό" ανάμεσα στην απλή M4 και την κορυφαια GTS.

Η βαυαρική φίρμα φαίνεται να επιθυμεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της αγωνιστικής GTS και της – εντός πολλών εισαγωγικών- απλής Μ4, μια επιθυμία η οποία φαίνεται να αποτελεί εξήγηση για την παρουσία του μυστηριώδους δοκιμαστικού πρωτοτύπου της Μ4 με τις σαφείς αεροδυναμικές βελτιώσεις.

Η BMW έχει ήδη λανσάρει στην Ισπανία μιας ανάλογης αεροδυναμικής έμπνευσης έκδοση της Μ4 με τα διακριτικά Competition Sport ωστόσο η συγκεκριμένη, αναμένεται να πάει το σπορ σκεπτικό ένα βήμα μακρύτερα προσφέροντας ακόμα πιο σκληροπυρηνικά χαρακτηριστικά συν ορισμένες επιπλέον βελτιώσεις που θα προέλθουν με την ανανέωση του μοντέλου όπως τα τεχνολογίας OLED φωτιστικά σώματα.

Όπως και να έχει το μεγάλο μυστήριο παραμένει σχετικά με την ισχύ της βελτιωμένης αεροδυναμικά και προσανατολισμένης περισσότερο σε πίστα, νέας έκδοσης μιας και οι Βαυαροί τηρούν σιγή ιχθύος σε σχέση με την αναβάθμιση του εξακύλινδρου turbo των 3,0 λίτρων. Μια ασφαλής εκτίμηση ωστόσο είναι ότι η ισχύς της θα κινηθεί κοντά στους 450 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024