Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Insignia 2018: Φλερτάροντας με την coupe αισθητική

Opel Insignia 2018: Φλερτάροντας με την coupe αισθητική

Μεγαλύτερο, ελαφρύτερο, αποδοτικότερο και με μια νέα πιο coupe λογικής σχεδίαση με έμφαση στην πρακτικότητα, θα είναι το νέο Insignia στη δεύτερη κατά σειρά γενιά του.

Η νέα δεύτερη γενιά της ναυαρχίδας της Opel μπαίνει στο τελικό στάδιο εξέλιξής της, δίνοντας μια ακόμα ευκαιρία παρατήρησης των νέων της χαρακτηριστικών από τα πεδία δοκιμών.

Αν και το καμουφλάζ εξακολουθεί να καλύπτει το σύνολο των επιφανειών του δοκιμαστικού πρωτοτύπου, είναι σαφές ότι το νέο Insignia θα επιχειρήσει να υιοθετήσει μια δυναμικότερη και κομψότερη εικόνα, αντλώντας αισθητικές επιρροές από το Monza Concept που η γερμανική φίρμα παρουσίασε το 2013 αλλά και, κατά τα φαινόμενα, διαφοροποιώντας την χάραξη της οροφής προς όφελος μιας πιο δυναμικής σιλουέτας που φλερτάρει με τα coupe.

Ανεξαρτήτως αισθητικής, το γεγονός είναι ότι το νέο Insignia θα είναι πιο ευρύχωρο με τη συνδρομή και ενός μεγαλύτερου κατά 4,0 εκατοστά μεταξονίου και την αύξηση του μήκους του η οποία φημολογείται ότι θα ξεπεράσει τα 10 εκατοστά.

Παράλληλα το νέο Insignia θα είναι και πρακτικότερο μιας και η αύξηση του όγκου του πορτ μπαγκάζ αναμένεται γενναιόδωρη.

Χρηστικότερη θα είναι και η πρόσβαση στο χώρο αποσκευών μιας και η Opel φαίνεται να έχει προκρίνει μια hatchback λογικής πέμπτη θύρα έναντι μιας παραδοσιακής «τετράθυρης» σχεδίασης.

Παρά την ενίσχυση του διπτύχου ευρυχωρίας-πρακτικότητας το νέο Insignia θα είναι παράλληλα και ελαφρύτερο χάρη σε μια νέα αρχιτεκτονική η οποία σε συνδυασμό με την εκτεταμένη χρήση αλουμινίου αναμένεται να περιορίσει το βάρος του έως και κατά 200 κιλά.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες στη βάση του νέου Insignia αναμένεται να τοποθετηθεί ένας τρικύλινδρος turbo 1,0 λίτρου με αποδοτικότερους τετρακύλινδρους να συμπληρώνουν το βενζινοκίνητο ρόστερ. Στις επιλογές πετρελαίου, αναμένεται να συμπεριληφθεί ένας νέας γενιάς bi-turbo diesel ισχύος 160 ίππων.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024