Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Kodiaq Coupe 2017:

Skoda Kodiaq Coupe 2017: «Στον χορό» των coupe SUV

Η τσεχική φίρμα έχει ήδη χαράξει τα επόμενα βήματα για το πρώτο της επταθέσιο SUV και τα οποία φιλοδοξούν να δώσουν μια νέα διάσταση δυναμισμού στην off-road μετακίνηση.

Η πρεμιέρα του Kodiaq την 1η Σεπτεμβρίου το οποίο θα αναλάβει να εισαγάγει την τσεχική φίρμα στον κόσμο των επτά θέσεων και σε μια δημοφιλή οικογενειακή κατηγορία, συστήνοντας παράλληλα μια σειρά τεχνολογικών καινοτομιών και μιας νέας αισθητικής, θα είναι μόνο η αρχή για την περαιτέρω διεύρυνση της SUV γκάμας όπως έχει σαφώς εννοηθεί από την Skoda.

Έτσι, αν και αρχικά το νέο SUV θα λανσαριστεί σε πενταθέσιες και επταθέσιες εκδόσεις εστιάζοντας στο δίπτυχο ευρυχωρίας-πρακτικότητας με τη συνδρομή και των –εντυπωσιακών- μεγεθών χωρητικότητας του πορτ μπαγκάζ τα οποία ξεκινούν από τα 720 και θα φτάνουν έως τα 2.065 λίτρα, αλλά και με μια σειρά έξυπνων λύσεων οι οποίες θα δίνουν μια αναβαθμισμένη χροιά τεχνολογικά ενσυνείδητης χρηστικότητας, σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να αποκτήσει και ένα πιο δυναμικό alter ego που θα εστιάζει στην σπορ πλευρά της off-road μετακίνησης.

Ο λόγος για μια coupe SUV έκδοση του Kodiaq η οποία θα αναλάβει να αναδείξει τη δυναμική πλευρά του νέου SUV, επενδύοντας σε σπορ σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με κυρίαρχη μια coupe λογικής οροφή αλλά και σε ένα τεχνολογικό μείγμα που αναδείξει την σπορ πλευρά της Skoda, όπως την έχουμε γνωρίσει μέσα από τις εκδόσεις επιδόσεων μοντέλων της.

Έτσι το Kodiaq Coupe το οποίο αναμένεται στα τέλη του 2018 αναμένεται να πλαισιώσει τη δυναμική του σχεδίαση με μια σειρά προδιαγραφών όπως η αναβαθμισμένη, χαμηλότερη ανάρτηση, το αναπροσαρμοσμένο σύστημα μετάδοσης τετρακίνησης που θα εγγυάται περισσότερο δυναμισμό, ενώ αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, δεν θα ήταν διόλου παράδοξο μια τέτοια έκδοση να διατεθεί με τις ισχυρότερες εκδοχές κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου της γκάμας.

Εκτός από την coupe έκδοση αμαξώματος η Skoda έχει ήδη ανακοινώσει την προσθήκη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης του νέου της SUV η οποία θα λανσαριστεί το 2019.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024