Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Superb 2018: Θέμα τεχνολογικής αρχής

Skoda Superb 2018: Θέμα τεχνολογικής αρχής

Η ναυαρχίδα της τσεχικής φίρμας δίνει το στίγμα της από τα πεδία δοκιμών προδίδοντας την μελλοντική εναρμόνισή της με τα νεότερα εξοπλιστικά και δεδομένα στην γκάμα της Skoda.

Το Superb μετράει ελάχιστο χρόνο παρουσίας του στην αγορά, ωστόσο οι Τσέχοι φαίνεται να έχουν ήδη ξεκινήσει δοκιμές εξέλιξης για την ανανεωμένη εκδοχή του, η οποία με φόντο και την άφιξη του Kodiaq θα ενσωματώσει στην sedan ναυαρχίδα της φίρμας όλους τους τεχνολογικούς νεολογισμούς που εισήγαγε στο λεξιλόγιο της Skoda το επταθέσιο SUV.

Σε αυτά δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του νέου infotainment στο ταμπλό του Superb το οποίο αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω το εξοπλιστικό του παλμαρέ σε συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, εμπλουτίζοντας παράλληλα τις premium χαρακτήρα επιλογές του προκειμένου να δικαιώσει την θέση του στην κορυφή της γκάμας της Skoda.

Τις βελτιώσεις σε εξοπλιστικό και σχεδιαστικό-τεχνολογικό επίπεδο αναμένεται να πλαισιώσουν μια σειρά από αισθητικές αλλαγές στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα.

Με δεδομένο ότι η άφιξη του ανανεωμένου Superb τοποθετείται στο 2018, δεν αποκλείεται τις παραπάνω αλλαγές να πλαισιώσει και μια σειρά στοχευμένων αναβαθμίσεων σε μηχανικά σύνολα που θα βελτιώσουν τη σχέση ισχύος αποδοτικότητας, για τις οποίες όμως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να υπάρξουν σαφείς πληροφορίες.

AUTOMEDIA

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024