Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz E-Class Coupe 2018: Συνδετικός κρίκος

Mercedes-Benz E-Class Coupe 2018: Συνδετικός κρίκος

Ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα των S-Class και C-Class, η νέα E-Class αποκτά τις σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες ενός κλασικού coupe και την ίδια στιγμή ένα αναμφίβολα ελκυστικότερο προφίλ.

Μια παράδοση ετών που θέλει τις μεσαίων διαστάσεων προτάσεις της Mercedes-Benz να υιοθετούν τις αναλογίες ενός κλασικού coupe συνεχίζει η E-Class.

Εντός του 2017 η γερμανική μπερλίνα πρόκειται να ακολουθήσει το πρόσφατο παράδειγμα τόσο της S-Class όσο και της C-Class θυσιάζοντας την πρακτικότητα που μπορούν να προσφέρουν οι μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις της (sedan και εσχάτως wagon) το δυναμικό και γοητευτικό προφίλ ενός coupe.

H Ε-Class Coupe πρόκειται να βασιστεί στην πλατφόρμα που φιλοξενεί και τους υπόλοιπους τύπους αμαξωμάτων της δημοφιλούς Mercedes-Benz, υιοθετώντας παράλληλα και τα περισσότερα από τα μηχανικά τους μέρη.

Αφετηρία θα αποτελέσουν οι δίλιτροι κινητήρες βενζίνης και diesel, ωστόσο, στην καρδιά της νεοσύστατης γκάμα της E-Class Coupe θα βρεθούν εξακύλινδρα και σαφώς ισχυρότερα σύνολα.

Με την υπογραφή της AMG και τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων θα εξοπλίζονται οι κορυφαίες εκδόσεις του αυτοκινήτου, οι οποίες μένει να αποδειχθεί αν θα είναι αποκλειστικά τετρακίνητες ή αν η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς διατηρηθεί, έστω και ως επιλογή, στο DNA τη νέας Mercedes-AMG E63 Coupe.

AUTOMEDIA

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024