Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Golf R Variant: Με άγRιες διαθέσεις

VW Golf R Variant: Με άγRιες διαθέσεις

Η VW έχει ήδη προαναγγείλει την παρουσίαση του ανανεωμένου Golf μέσα στο Νοέμβριο και όπως όλα δείχνουν πλέον δοκιμάζει τις εκδόσεις που βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας με την R Variant να δίνει το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό.

Mε την ανανέωση του Golf προ των πυλών η VW δεν θα μπορούσε να αγνοήσει και τις πιο εξεζητημένες εκδόσεις του εν προκειμένω την R Variant η οποία και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης.

Αν και σε επίπεδο εξωτερικής σχεδίασης δεν αναμένεται να επιφυλάσσει εκπλήξεις ακολουθώντας την συνήθη εξελικτική προσέγγιση της φίρμας, ενώ στο εσωτερικό δεδομένη θεωρείται η σημαντική αναβάθμιση σε επίπεδο έξυπνων τεχνολογιών και gadgets, το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί είναι τι μηχανικό σύνολο επιφυλάσσουν οι Γερμανοί για το ανανεωμένo R Variant.

Κατά πρώτον δεδομένη θα πρέπει να θεωρηθεί η παρουσία μιας αναβαθμισμένης εκδοχής του δίλιτρου TSI η ισχύς του οποίου αναμένεται να σταματήσει κοντά στους 310 ίππους. Το μηχανικό σύνολο θα συμπληρώσει η παρουσία του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων αντί του αντίστοιχου εξατάχυτου, προσφέροντας μεγαλύτερη οφέλη σε επίπεδο αποδοτικότητας αλλά και ομαλότητας.

Κατά δεύτερον με δεδομένη την εμφάνιση ενός πρωτοτύπου με δίλιτρο TDI αλλά και της παρουσίας ενός διαφορετικού συστήματος εξαγωγής, κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί η παρουσία μιας πετρελαιοκίνητης R έκδοσης με εξίσου γενναιόδωρα μεγέθη ισχύος.

Επιπλέον των παραπάνω χαρακτηριστικών, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η γερμανική φίρμα η τετρακίνηση θα επεκταθεί σε πολύ περισσότερες εκδόσεις του δημοφιλούς μικρομεσαίου μοντέλου, οπότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία της στις προδιαγραφές του κορυφαίου R ανεξαρτήτως έκδοσης αμαξώματος.

auto.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024