Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Corsa 2018: Νέα αρχή...

Opel Corsa 2018: Νέα αρχή…

Η νέα γενιά του Corsa δίνει το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό αποκαλύπτοντας ορισμένα από τα μυστικά του επερχόμενου μοντέλου το οποίο θα βασιστεί σε μια νέα αρχιτεκτονική, υιοθετώντας παράλληλα μια σαφώς αιχμηρότερη αισθητική.

Η νέα γενιά του Corsa βρίσκεται ήδη υπό εξέλιξη και προσφέρει τον εαυτό της στο φωτογραφικό φακό δίνοντας το στίγμα των εκτενών αλλαγών που επιφυλάσσουν οι Γερμανοί για το supermini τους.

Σε αντίθεση με την τρέχουσα γενιά του Corsa η οποία σηματοδοτείται από το γράμμα E και διατίθεται εδώ και περίπου δύο χρόνια, η επόμενη F θα επωφεληθεί από μία νέα αρχιτεκτονική η οποία χάρη στην εκτεταμένη χρήση ελαφρών υλικών και μια πιο σύγχρονη διάταξη αναμένεται να περιορίσει το βάρος του, αυξάνοντας την αποδοτικότητα αλλά και τους διαθέσιμους χώρους στο εσωτερικό.

Στην ενίσχυση της ευρυχωρίας αναμένεται να συμβάλλει και μια οριακή αύξηση των διαστάσεών του η οποία ωστόσο δεν δείχνει να μεταβάλλει τις γνώριμες αναλογίες του Corsa.

Αντιθέτως, αρκετά πιο διαφορετική σε σχέση με την σημερινή εκδοχή του δείχνει να είναι η σχεδιαστική προσέγγιση η οποία, σύμφωνα με όσα αφήνει να διαφανούν από το καμουφλάζ θα εστιάσει σε περισσότερο δυναμισμό, δίνοντας στο Corsa μια πιο σπορ εμφάνιση.

Τις προδιαγραφές της νέας γενιάς του Corsa αναμένεται να συμπληρώσουν νέοι τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι οι οποίοι σε συνάρτηση και με την νέα αρχιτεκτονική αναμένεται να βελτιώσουν τη σχέση αποδοτικότητας-ισχύος ακόμα περισσότερο.

AUTOMEDIA

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024