Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X7 2019: Τo «τερατώδες αριστούργημα»

BMW X7 2019: Τo «τερατώδες αριστούργημα»

Η νέα κορυφή της SUV γκάμας της BMW δίνει για πρώτη φορά το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό αποκαλύπτοντας τις… τερατώδεις αναλογίες της οι οποίες θα φιλοξενήσουν… εξίσου τερατώδη επίπεδα πολυτέλειας.

Όπως είχε προκύψει κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του
ομίλου BMW τον Μάρτιο του 2016, αλλά και από την παρουσίαση της πρωτότυπης Χ2 στην έκθεση του Παρισιού, οι Βαυαροί δεν σκοπεύουν να αρκεστούν στην υφιστάμενη γκάμα των SUV τους επεκτείνοντας την προς κάθε κατεύθυνση.

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για την νέα κορυφαία SUV της πρόταση η οποία συνελήφθη για πρώτη φορά από το φωτογραφικό φακό ως δοκιμαστικό πρωτότυπο αποκαλύπτοντας τις επιβλητικές αναλογίες ενός νέου επταθέσιου –και όχι μόνο- SUV που θα υιοθετήσει τα διακριτικά Χ7 και θα πάρει μια θέση στο ψηλότερο σκαλί της γκάμας των Βαυαρών με τη συνδρομή της «τερατώδους» σε ποσότητα όσο και εκλεπτυσμένης πολυτέλειάς του.

Το νέο όχημα ελεύθερου χρόνου των Βαυαρών θα έχει ως αφετηρία την αρχιτεκτονική CLAR όπου βασίζεται ήδη η νέα γενιά της Σειράς 7 ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις εκτός από την απαράμιλλη ευρυχωρία, θα υπόσχεται ακόμα περισσότερη πολυτέλεια και gadgets από την 7άρα με δεδομένο ότι θα λανσαριστεί το 2019.

Ενδεικτικό είναι ότι οι Βαυαροί έχουν ανακοινώσει ήδη ότι εκτός από την επταθέσια εκδοχή θα υπάρξει και μια τετραθέσια υπερπολυτελής έκδοση όπου η έμφαση θα δοθεί στα κατά παραγγελία εξοπλιστικά χαρακτηριστικά και στην τεχνολογία αιχμής με στόχο μια άλλη διάσταση πολυτέλειας που θα ξεπερνά την 7άρα και η οποία θα μπορεί να ικανοποιήσει κάθε εκκεντρική απαίτηση των ιδιοκτητών της Χ7.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024