ΒΜW i5 2019: Το νέο μέλος

ΒΜW i5 2019: Το νέο μέλος
Το νέο μοντέλο που θα πλαισιώσει την ηλεκτρική γκάμα των Βαυαρών θα πάρει την μορφή ενός «τυπικού» πεντάθυρου hatchback όσο τυπικό αυτό μπορεί να είναι με δεδομένα την χαρακτηριστική σχεδίαση των “i” και την παρουσία ενός ηλεκτρικού μοτέρ ως βασικού κινητήριου συνόλου  
Το γεγονός ότι οι Βαυαροί αναζητούν τρόπους να επεκτείνουν την αμιγώς ηλεκτροκίνητη γκάμα τους αποτελεί κάτι περισσότερο από κοινό μυστικό.

Ήδη μάλιστα υπάρχουν οι πρώτες διαρροές από γραφεία πιστοποίησης ευρεσιτεχνιών -και όχι μόνο- για την κατεύθυνση, σε επίπεδο τόσο σχεδίασης όσο και υλοποίησης για το νέο μέλος της ηλέκτροκίνητης γκάμας των Βαυαρών.

Σύμφωνα με αυτές το i5 θα αποτελέσει ένα πεντάθυρο hatchback το οποίο θα προσφέρει περισσότερους χώρους και πρακτικότητα από το i3, χάρη σε ένα αισθητά μεγαλύτερο μέγεθος αλλά και θα φέρει την αδιάψευστη σχεδιαστική σφραγίδα των “i” προτάσεων που τα καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμα.

Σε ό,τι αφορά το μηχανικό σύνολο, οι απόψεις διιστανται κατά πόσο το νέο μέλος της ηλεκτρικής γκάμας θα διατεθεί με την ίδια λογική του i3 δηλαδή, σε δύο εκδόσεις, ηλεκτρική ή με τον επικουρικό range extender βενζινοκινητήρα ο οποίος λειτουργεί ενισχυτικά στην αυτονομία.

Περισσότερα άρθρα
Publish read?
Yes
No