Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz A-Class 2018: Το Άλφα… από την αρχή

Mercedes-Benz A-Class 2018: Το Άλφα… από την αρχή

Η αρχέτυπη -πια- «μικρή» της γερμανικής φίρμας δίνει το στίγμα της ως δοκιμαστικό πρωτότυπο, συμπληρώνοντας κάποια ακόμα από τα κομμάτια του παζλ που θα συμπληρώσουν την πληθωρική προσωπικότητά της.

Η νέα γενιά της A-Class πραγματοποιεί μια ακόμα εμφάνιση στα πεδία δοκιμών προδίδοντας λίγα ακόμα στοιχεία για το μέλλον της «μικρής» Mercedes-Benz χάρη και στο λιγότερο καμουφλάζ που καλύπτει τις επιφάνειές της.

Αν και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η οριακή αύξηση των διαστάσεών της σε σχέση με τη σημερινή εκδοχή της προς όφελος των χώρων του εσωτερικού, οι συνολικές αναλογίες της A-Class δεν θα μεταβληθούν διατηρώντας τη γνώριμη σιλουέτα της.

Παράλληλα οι πρώτες πληροφορίες για το εσωτερικό σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν ότι η νέα A-Class θα υιοθετήσει ένα συνδυασμό ψηφιακού πίνακα οργάνων-infotainment στην ενιαία λογική των μεγαλύτερων προτάσεων της γερμανικής φίρμας όπως η E-Class.

Στην αθέατη πλευρά της θα βρεθεί η δεύτερης γενιάς αρχιτεκτονική MFA οποία αναμένεται να περιορίσει περαιτέρω το βάρος της αφήνοντας «χώρο» για τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές και έξυπνα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας τα οποία θα εξασφαλίσουν στην A-Class και σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Σε επίπεδο κινητήρων συνόλων, η γκάμα της νέας γενιάς A-Class αναμένεται να ξεκινά από τρικύλινδρες επιλογές, ωστόσο τον κύριο όγκο των εκδόσεων θα συνεχίσουν να εξοπλίζουν τετρακύλινδρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου. Στην κορυφή ως συνήθως θα βρεθεί μια έκδοση με την υπογραφή του Affalterbach η οποία σύμφωνα με τη σχετική φημολογία αναμένεται να ξεπεράσει τους 400 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024