Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα στο Detroit το 2008 για το νέο Saab 9-4X

Πρεμιέρα στο Detroit το 2008 για το νέο Saab 9-4X

Με τιμή εκκίνησης στα 37.000-40.000 ευρώ, το μεσαίο SUV της σουηδικής φίρμας μπορεί να την επαναφέρει με αξιώσεις στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής αγοράς.

Την ώρα που οι φήμες σχετικά με την ημερομηνία εμφάνισης του 9-4X στα σημεία πώλησης της Saab δίνουν και παίρνουν, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε ένα «μοντέλο δοκιμών» -γνωστό στην αργκό των δοκιμαστών και του ειδικού Τύπου ως «μουλάρι»- να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους.



Προγραμματισμένο να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit τον ερχόμενο Ιανουάριο, το 9-4X προβάλλεται ως το αποτέλεσμα της συνεργασίας των μηχανικών που εργάζονται στο Rüsselsheim της Γερμανίας με τους σχεδιαστές της Saab από το Trollhättan της Σουηδίας με θεωρητικές και αρκετά αόριστες αναφορές στο εντυπωσιακό Saab Aero X Concept.



Αν αναρωτιέστε τι ακριβώς απεικονίζουν οι φωτογραφίες δεν έχετε παρά να προσθέσετε στο αμάξωμα ενός Chevrolet Trailblazer το μπροστινό μέρος ενός Saab 9-7X αλλά το οπτικό αποτέλεσμα δεν έχει σχέση με το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους το δεύτερο εξάμηνο του 2009.

Παράλληλα η General Motors, ιδιοκτήτρια της Saab επιβεβαίωσε ότι την ίδια τροποποιημένη πλατφόρμα Theta/Epsilon ΙΙ στην οποία βασίζεται το 9-4Χ, θα χρησιμοποιήσει και η Cadillac ενώ τα SUV και των δύο εταιρειών θα κατασκευάζονται στο Μεξικό.


AUTOMEDIA

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024