Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi A1: Αποκάλυψη τώρα!

Audi A1: Αποκάλυψη τώρα!

Μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Α1, αποκαλύπτοντας πρώιμα τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του πολύ-αναμενόμενου μικρού της Audi.

Τα φιλόδοξα σχέδια για την αποκάλυψη του A1 τον Φεβρουάριο του 2010 καλείται να τροποποιήσει η Audi μετά και τη διαρροή φωτογραφίας που φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου.



Η συγκεκριμένη φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελεί μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας του Α1, στην οποία θα συμμετέχει, μεταξύ άλλων, και ο J. Timberlake.



Χωρίς καμουφλάζ ή άλλα παραπλανητικά διακριτικά, το μπροστινό τμήμα του πολύ-αναμενόμενου A1 ακολουθεί το σχεδιαστικό παράδειγμα των μεγαλύτερων προτάσεων του Γερμανού κατασκευαστή.



Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, όπως άλλωστε και η τραπεζοειδής μάσκα που ενισχύει το δυναμικό προφίλ του αυτοκινήτου.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το A1 δεν θα ξεπερνά σε μήκος τα τέσσερα μέτρα, προσαρμόζοντας στις συμπαγείς διαστάσεις ενός τυπικού αυτοκινήτου πόλης τα premium χαρακτηριστικά και τις τεχνολογικές καινοτομίες του κατασκευαστή.



Η παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2010 στην Γενεύη, ωστόσο, ένα μήνα νωρίτερα η Audi σκοπεύει να δημοσιεύσει τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του.

Auto Express

Sports in

Ναβάρο: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έχει ενώσει, είμαστε μια οικογένεια»

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βάσκο προπονητή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024