Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Roelant de Waard:

Roelant de Waard: «Οι εκδόσεις Vignale θα αγγίξουν το 10% των πωλήσεων του Mondeo»

O Roelant de Waard, αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της Ford απαντά στις ερωτήσεις μας για τις εκδόσεις Vignale του νέου Mondeo.

O αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της Ford, Roelant de Waard, αποκαλύπτει στο Auto Express τις προσδοκίες και τα σχέδια της μπλε οβάλ φίρμας για τις εκδόσεις Vignale που πρόσφατα εντάχθηκαν στην γκάμα του νέου Mondeo, ντύνοντας με ένα ιδιαίτερα πολυτελές «περιτύλιγμα» το δημοφιλές Ford.

Ποιοι είναι οι στόχοι πωλήσεων για το Mondeo Vignale;

Δεν έχουμε κάποιον συγκεκριμένο στόχο, ωστόσο, με δεδομένο ότι το 70% των αγοραστών επιλέγουν την έκδοση Titanium, θεωρώ πως οι εκδόσεις Vignale θα αγγίξουν το 10% των πωλήσεων του Mondeo.

H δημιουργία των εκδόσεων Vignale αποτελεί μια αντίδραση στο γεγονός ότι στριμώχνεστε ανάμεσα σε φθηνότερους και πιο premium κατασκευαστές;

Όλοι αναζητούν νέες ευκαιρίες, όπως οι premium κατασκευαστές αναζητούν τον τρόπο για να περιορίσουν τα μεγέθη των προτάσεών τους και να γίνουν πιο προσιτοί, έτσι και εμείς κινούμαστε προς αυτούς. Υπάρχουν πολλοί πελάτες μας που είναι περισσότερο από ικανοποιημένοι με τη Ford και θα θέλαμε να τους δώσουμε ένα ακόμα λόγο για να παραμείνουν στη φίρμα.

Ποια είναι τα επόμενα μοντέλα που θα αποκτήσουν εκδόσεις Vignale;

Τα μοναδικά μοντέλα που έχουν επιβεβαιωθεί για την ώρα είναι το Mondeo και το S-MAX, ωστόσο, θα έχουμε και άλλες προσθήκες σε βάθος χρόνου. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν τη μεγαλύτερη ικανότητα ενσωμάτωσης υψηλών προδιαγραφών, συνεπώς αποτελούν τις πιο λογικές επιλογές.

Auto Express

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024