Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Harley-Davidson Street 750 και 500: Αγάπη μου συρρίκνωσα τις Harley

Harley-Davidson Street 750 και 500: Αγάπη μου συρρίκνωσα τις Harley

Η εμβληματική αμερικανική φίρμα παρουσιάζει, στη διεθνή έκθεση μοτοσικλέτας του Μιλάνου, δύο νέα μοντέλα με αστικό προσανατολισμό και αυθεντικά Dark Custom χαρακτηριστικά.


Με βήμα τη διεθνή έκθεση μοτοσικλέτας στο Μιλάνο, η αμερικανική φίρμα αποκάλυψε δύο ολοκαίνουργιες μοτοσικλέτες, σχεδιασμένες ειδικά για χρήση σε αστικό περιβάλλον αλλά όχι μόνο.

Οι Street 750 και 500 όπως ονομάζονται, αποτελούν «γνήσια μέλη» της σειράς Dark Custom, ωστόσο λόγω των χαρακτηριστικών τους, προσφέρουν μια πολύ πιο ευέλικτη πρόταση μετακίνησης με στόχο την προσέλκυση μιας νέας γενιάς αναβατών με ζωτικό χώρο τις σύγχρονες πόλεις.

Σε ό,τι αφορά τις επίσημες συστάσεις τους όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Mark-Hans Richer, αντιπρόεδρος και επικεφαλής marketing της Harley-Davidson από το “floor” του Μιλάνου: «Τα Street 750 και 500 της Harley-Davidson αποτελούν την ιδανική πλατφόρμα για τη νέα γενιά αναβατών που αναζητά μια custom μοτοσικλέτα που να ταιριάζει με τον αστικό τρόπο ζωής και την ανάγκη για ποιοτική καθημερινή οδήγηση με στυλ. Είναι λεπτές και ευέλικτες, αλλά παραμένουν δύο αυθεντικές Harley-Davidson με Dark Custom ψυχή».

Στην καρδιά των Street 750 και 500 βρίσκεται ο νέος δικύλινδρος Revolution X υγρόψυκτος κινητήρας, σε διάταξη V, o οποίος στην πρώτη περίπτωση έχει χωρητικότητα 749 κ.εκ. και στη δεύτερη 494 κ.εκ.

Ο νέος κινητήρας έχει σχεδιαστεί προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μετακίνησης σε αστικές συνθήκες κίνησης που επιβάλλουν χαμηλές ταχύτητες και συχνές στάσεις, προσφέροντας άμεση απόκριση, χωρίς ωστόσο να αλλοιώνονται τα γνωστά χαρακτηριστικά των μοντέλων της φίρμας συμπεριλαμβανομένου και του εμβληματικού ήχου τους.

Ο νέος Revolution X κινητήρας φιλοξενείται σε ένα επίσης ολοκαίνουριο στενό και λεπτό πλαίσιο, που συνδυάζει ευελιξία και σταθερότητα. Το προφίλ των Street 750 και 500 συμπληρώνουν στοιχεία που ευνοούν τη δυνατότητα αστικών ελιγμών, γρήγορων αλλαγών κατεύθυνσης και κίνησης σε διαδρομές με κλειστές στροφές, όπως η χαμηλή θέση οδήγησης, το φαρδύ τιμόνι και οι νέας σχεδίασης αναρτήσεις.

Όλα όσα αξίζει να γνωρίζει κανείς για τη νέα σειρά μοντέλων Street της Ηarley-Davidson υπάρχουν αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.h-d.com/street

auto.in.gr

Sports in

Ο Ποντένσε «ζωγράφισε» σαν τον Ζιοβάνι

Η «μαγεία» που πρόσφερε απλόχερα και σήμερα ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε κάτι από τα μυθικά κόλπα του Βραζιλιάνου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024