Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H Yamaha στην EICMA 2013:  H κερδισμένη των εντυπώσεων

H Yamaha στην EICMA 2013: H κερδισμένη των εντυπώσεων

Με τους Valentino Rossi και Jorge Lorenzo στην σκηνή της διεθνούς έκθεσης του Μιλάνου, η Yamaha πέτυχε γκολ από τα αποδυτήρια στο παιχνίδι των εντυπώσεων.


H Yamaha πραγματοποιεί δυναμική επανεμφάνιση στο μοτοσικλετιστικό σύμπαν. Στη φετινή διεθνή έκθεση του Μιλάνου έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις της να κυριαρχήσει ξανά.

Με πολύ σημαντικές νέες προσθήκες στη γκάμα της, όπως το τρίτροχο Tricity 125 ή το δικύλινδρο ΜΤ-07, και μια νέα, «φιλική» προς τον πελάτη τιμολογιακή πολιτική, φιλοδοξεί να ανέβει στο πόντιουμ των προτιμήσεων του αγοραστικού κοινού.

Η εντυπωσιακή καμπάνια προώθησης του MT-09, το οποίο αποτελεί τη νέα μοτοσυκλέτα-ορόσημο της ιστορίας της Yamaha, επηρέασε και την «παράσταση» που δόθηκε στο Μιλάνο στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης των νέων μοντέλων της.

Για τις ανάγκες της «υπερπαραγωγής» επιστρατεύτηκαν οι δύο superstar εργοστασιακοί οδηγοί της Yamaha στο MotoGP, Valentino Rossi (με το ΜΤ-09 Street Rally) και Jorge Lorenzo (με το ΜΤ-07) οι οποίοι έκλεψαν, φυσικά, την παράσταση με την αμεσότητά τους και το συνολικό τους εκτόπισμα.

H Υamaha, εκτός από τη σειρά MT, επικέντρωσε την προσοχή του κοινού στα ανανεωμένα X-MAX 125/250 που επανασχεδιάστηκαν στα πρότυπα του Χ-ΜΑΧ 400, στο τρίτροχο Tricity 125 αλλά και στο vintage -αισθητικά και ουσιαστικά- SR400.

H γκάμα της Yamaha για το 2014 περιλαμβάνει επίσης την ανανεωμένη έκδοση του ΧΤ1200ΖΕ Super Ténéré που εφοδιάζεται με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις (με εύρος 84 διαφορετικών επιλογών!) αλλά και το υγρόψυκτο V-Twin θηριώδες XVS1300 Custom με το μακρύ πηρούνι και τον μπροστινό τροχό των 21 ιντσών, που προορίζεται κυρίως για την αμερικανική αγορά.

auto.in.gr

Sports in

Ρεάλ – Μπάγερν 2-1: Αδιανόητη ανατροπή και επική πρόκριση στον τελικό για τους Μαδριλένους (vids)

Με δύο γκολ του Χοσέλου στα τελευταία λεπτά (88’ – 90+1’), η Ρεάλ έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στην Μπάγερν και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024