Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προχωρούν τα GP Κορέας και Βουλγαρίας

Προχωρούν τα GP Κορέας και Βουλγαρίας

Οι οργανωτές του ασιατικού αγώνα δημοσίευσαν φωτογραφίες από την πρόοδο των εργασιών στην πίστα της Yeongam για να απαντήσουν στις φήμες ότι ίσως να μην προλάβουν να είναι έτοιμοι ως τις 22/10, ενώ η βαλκανική χώρα υπέγραψε συμφωνία για την κατασκευή της πίστας της Σόφιας με εταιρεία του Αμπου Ντάμπι.

Το πρώτο Grand Prix Κορέας θα διεξαχθεί κανονικά στις 22-24 Οκτωβρίου 2010, όπως είναι προγραμματισμένο, υποστηρίζουν οι διοργανωτές του αγώνα – οι οποίοι έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την πρόοδο της κατασκευής της πίστας της Yeongam για να απαντήσουν στις φήμες ότι αυτή έχει καθυστερήσει.

Ο σχεδιαστής της πίστας, Herman Tilke, υποστήριξε ότι η πίστα της Κορέας θα είναι έτοιμη έγκαιρα παρότι η κακοκαιρία καθυστέρησε τα έργα. Μάλιστα, ο Karun Chandhok θα κάνει τους πρώτους γύρους στην πίστα τις προσεχείς ημέρες, με ένα μονοθέσιο της RBR.

Όσο για τη Βουλγαρία, παρότι τα πλάνα της για τη φιλοξενία της F1 έδειχναν να έχουν ναυαγήσει, δημοσιεύματα του Τύπου της χώρας αναφέρουν ότι η κυβέρνηση της χώρας ήρθε σε οικονομική συμφωνία με την κρατική εταιρεία επενδύσεων του Αμπου Ντάμπι, για τη χρηματοδότηση της κατασκευής της πίστας.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ο υπουργός οικονομικών της χώρας υπέγραψε συμφωνία με τον όμιλο Emirates Associated Business για την κατασκευή της πίστας στο πρώην αεροδρόμιο του Dobroslavtsi, 15 χιλιόμετρα έξω από τη Σόφια. Το γραφείο Τύπου του υπουργείου επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα.

Εκτιμάται ότι οι διοργανωτές του GP Βουλγαρίας είχαν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον εμπορικό διευθυντή της F1, Bernie Ecclestone, και με αυτή τη νέα εξέλιξη δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο πρώτο GP Βουλγαρίας να διεξαχθεί ακόμα και το 2012, αν όλα προχωρήσουν ομαλά.

auto.in.gr

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024