Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το Twitter “έκαψε” τον Kimi Raikkonen

Το Twitter “έκαψε” τον Kimi Raikkonen

Είπαμε να τα… μοιράζονται μαζί μας όλα οι οδηγοί μέσω Twitter αλλά ο K.Raikkonen έπρεπε να κρατήσει κάτι μυστικό.

Μία… ανάρτηση στο Twitter για ένα πρόβλημα στο… κιβώτιο ταχυτήτων θα κοστίσει 5 θέσεις στην εκκίνηση για τον Kimi Raikkonen.

Ο Φινλανδός αμέσως μετά τη 2η περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Μαλαισίας, έγραψε στο λογαριασμό του ότι μένει στα στα pits γιατί οι μηχανικοί αλλάζουν το κιβώτιο ταχυτήτων στο μονοθέσιο του.

Βάσει των κανονισμών, αυτό σημαίνει ποινή 5 θέσεων στην εκκίνηση του αγώνα, αφού οι μηχανικοί πρέπει να κάνουν την αλλαγή αυτή, στα τελευταία ελεύθερα δοκιμαστικά πριν τις κατατακτήριες δοκιμές. Οι μηχανικοί άλλαξαν το κιβώτιο και δεν το ανακοίνωσαν (ως όφειλαν) για να μην πάρουν την ποινή. Οι οργανωτές είδαν τη δημοσίευση του «Iceman” και αφού ρώτησαν τους μηχανικούς αν ισχύει, έδωσαν την τιμωρία.

Το πρόβλημα στο κιβώτιο δημιουργήθηκε όταν ο «Raiko» βγήκε εκτός πίστας στην Αυστραλία και γέμισε τα ψυγεία λαδιού με γρασίδι. Το κιβώτιο ταχυτήτων υπερθερμάνθηκε και στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Sepang δεν δούλευε καλά.

Η… ατυχία αυτή έρχεται μία εβδομάδα μετά την αποτυχία του Raikkonen να περάσει στο Q2 του προηγούμενου αγώνα στην Αυστραλία, όταν στο τέλος του Q1 λόγω μιας ασυνεννοησίας με την ομάδα δεν είχε προλάβει να περάσει τη γραμμή για να πάρει χρόνο.

auto.in.gr

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024