Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξέρω τι κάνεις αυτό το καλοκαίρι

Ξέρω τι κάνεις αυτό το καλοκαίρι

Η παράφραση της ταινίας του Jim Gillespie φαίνεται να ταιριάζει στις διακοπές των οδηγών της F1.

Κάποιες φορές οι οδηγοί της Formula 1 υπερβάλλουν. Από τη μία πλευρά ζητούν το δικό τους ιδιαίτερο χώρο και χρόνο (κατανοητό και απόλυτα σωστό) και απο την άλλη γεμίζουν το Twitter με φωτογραφίες από τις παραλίες που επισκέπτονται τι κάνουν ακριβώς και σε ποια ώρα και άλλα πολλά

Αυτοί που δεν μας αφήνουν να τους ξεχάσουμε είναι οι F. Alonso και J. Button. Ο Ισπανός (πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος) από τη στιγμή που έφυγε από την Ουγγαρία δε μας έχει αφήσει σε ησυχία. Φωτογραφία με την επίσημη (πια) αγαπημένη σε ρομαντικό δείπνο, φωτογραφία στο δρόμο προς το ξενοδοχείο. Μάλιστα ο οδηγός της Ferrari δεν έχει πάει ακόμη (και ίσως δεν πάει) διακοπές και έχουμε μάθει το πρόγραμμα του: Πρωινό, ποδηλασία, ξεκούραση, φαγητό, ξεκούραση, γυμναστική ύπνος. Κύριοι της Ferrari αφήστε τον (αν τον πιέζετε) να πάει διακοπές…

Στην άλλη πλευρά του νομίσματος (αλλά και του κόσμου) είναι ο J. Button. Ο Βρετανός βρέθηκε στις Φιλιππίνες για διακοπές και ένα αγώνα Τρίαθλου. Από το αεροπλάνο ακόμη ο οδηγός της McLaren – Mercedes ανέβαζε φωτογραφίες. Όταν έφτασε στον προορισμό του ζητούσε και συμβουλές για το που θα πάει και που να φάει. Ευτυχώς κατά τη διάρκεια του τρίαθλου βλέπαμε μόνο την αγαπημένη του (και αγαπημένη μας) Jessica Michibata. Το ότι τώρα σταμάτησε να μας περιγράφει τις διακοπές του, υποθέτουμε πως ήρθε η ώρα για ποιο προσωπικές στιγμές.

Ποιο απλός ήταν ο Mark Webber (Red Bull – Renault) ο οποίος μετά το Grand Prix Της Ουγγαρίας έγραψε (στο Twitter): «Θα πάω στο Λονδίνο να δω Ολυμπιακούς αγώνες και μετά θα συναντήσω τους φίλους μου για mountain biking και barbecue». Και από τότε δεν είχαμε νέα του…

Το ίδιο παράδειγμα (της απλής ενημέρωσης) ακολούθησε και ο Sebastian Vettel.

Η πληροφορία που μας έδωσε ήταν πως θα ψάξει για ένα μέρος ήρεμο και ήσυχο με ήλιο και θάλασσα. Μας πληροφόρησε επίσης πως αυτό θα κρατήσει λίγο καθώς θα κάνει προετοιμασία για το Spa (του Βελγίου και όχι του ξενοδοχείου).

Ο Kamui Kobayashi αφού γυαλίσει τα έπαθλα που κατέκτησε θα ταξιδεύσει στην Ισπανία. Εκεί (στη Μαγιόρκα) βρίσκεται και ο Pedro de la Rosa με τη γυναίκα του Maria και τις τρεις κόρες του

Ο Sergio Perez ανακοίνωσε πως τις δύο πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου θα είναι στις ΗΠΑ ενώ μετά ξεκινά και αυτός σκληρή προετοιμασία.

Αστείο (ελπίζουμε) ήταν το δημοσίευμα στο Twitter του Vitaly Petrov, ο οποίος θα μείνει στη Ρωσία αλλά που θα πάει δεν αποκαλύπτει γιατί δε θέλει να δει μπροστά του πολλούς θαυμαστές. Επίσης έγραψε πως τα ταξίδια της F1 τον κούρασαν και θέλει να μείνει λίγο στο σπίτι του.

Σας ζητώ συγγνώμη που κλείνω το κείμενο τόσο απότομα αλλά μου χτυπά μήνυμα στο Twitter.

Πρέπει να είναι ο Fernando Alonso ο οποίος τώρα τελείωσε την ποδηλασία και μας ανακοινώνει τι θα κάνει το υπόλοιπο της ημέρας.

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024