Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δικαιολογημένη, κατά τη McLaren, η μουδιασμένη αρχή του S. Perez

Δικαιολογημένη, κατά τη McLaren, η μουδιασμένη αρχή του S. Perez

Με δύο βαθμούς στα δύο πρώτα Grand Prix της χρονιάς, ο οδηγός της βρετανικής ομάδας περισσότερο προβληματίζεται από την κατάσταση του μονοθεσίου του παρά προβληματίζει με τις επιδόσεις του. 

Ο επικεφαλής της McLaren, ο Martin Whitmarsh, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις του Sergio Perez στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στην F1.

Ο Μεξικανός οδηγός ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στη Sauber φέτος εντάχθηκε στη βρετανική ομάδα, αντικαθιστώντας τον Lewis Hamilton. Αν και στο τέλος του περασμένου χρόνου ο S. Perez είχε δηλώσει πως είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει για τον τίτλο με τη McLaren, η έως τώρα συγκομιδή του, ύστερα από δύο αγώνες, είναι μόλις δύο βαθμοί.

Ωστόσο, ο Μ. Whitmarsh εξήρε την πορεία του S. Perez αποδίδοντας το κακό ξεκίνημα στα προβλήματα της McLaren. «Έχει κάνει καλή δουλειά. Είναι εύκολο να μπερδευτεί όταν έρχεται σε μια ομάδα όπως η McLaren και τελικά δεν έχει ένα αρκετά γρήγορο μονοθέσιο».

Ο S. Perez δήλωσε πρόσφατα ότι δεν έχει μετανιώσει για τη μετακίνησή του στη βρετανική ομάδα, παρά το ότι δεν είναι όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε, ενώ ο Μ. Whitmarsh θεωρεί «ευλογία» να έχει στη McLaren δύο οδηγούς οι οποίοι διαθέτουν τα προσόντα των Jenson Button και Sergio Perez.

auto.in.gr

Sports in

Γεμάτη από νωρίς η Θυρα 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Σχεδόν 1 ώρα πριν από την έναρξη του μεγάλου ημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα, η Θύρα 7 έχει γεμίσει από τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024