Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
R. Brawn: Ο L. Hamilton χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής

R. Brawn: Ο L. Hamilton χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής

Τα "φτωχά" αποτελέσματα του Lewis Hamilton στους τελευταίους αγώνες, είναι απόλυτα δικαιολογημένα σύμφωνα με τον επικεφαλής της Mercedes, Ros Brawn, ο οποίος πιστεύει ότι ο Βρετανός χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Ο Lewis Hamilton δεν χρειάζεται τίποτε παραπάνω, εκτός από λίγο χρόνο. Αυτό υποστήριξε ο επικεφαλής της Mercedes, Ross Brawn, αναφερόμενος στις επιδόσεις, τον ρυθμό αγώνα και τα αποτελέσματα του Βρετανού, σε σχέση με τον team mate του, Nico Rosberg.

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008, στα τελευταία Grand Prix ήταν αισθητά πιο αργός από τον N. Rosberg. Ο τελευταίος, μετράει ήδη τρεις συνεχείς pole position και νίκη στους δρόμους του Μονακό.

Στον απόηχο του αποτελέσματος στο πριγκιπάτο, ο L. Hamilton είχε δηλώσει ότι αυτή η νίκη λειτούργησε ως πίεση για τον ίδιο προκειμένου να βελτιώσει το ρυθμό του. Ο R. Brawn έχει αντίθετη άποψη, πιστεύοντας ότι ο L. Hamilton χρειάζεται λίγο χρόνο για να «δέσει» με τη νέα του ομάδα.

«Είναι απλώς το πώς επικοινωνεί ο οδηγός, τι θέλει να επιτύχει, ποιες ρυθμίσεις θέλει να κάνει. Ο Nico είναι μαζί μας εδώ και πέντε χρόνια και ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει για κάθε ζήτημα. Ο Lewis στην παρούσα φάση προσαρμόζεται, μέχρι να μάθει σε ποιον άνθρωπο θα απευθυνθεί για κάθε επιμέρους θέμα», είπε ο R. Brawn.

Ενδιαφέρον είχε η τοποθέτησή του για τον εσωτερικό ανταγωνισμο. «Θέλουμε οι οδηγοί μας να είναι όσο πιο κοντά μεταξύ τους και να πιέζουν ο ένας τον άλλον. Δεν θέλω ούτε εγώ ούτε ο Totto Wolf έναν οδηγό που να δηλώνει ικανοποιημένος όταν είναι στη δεύτερη θέση. Θέλουμε οι οδηγοί μας να επιδιώκουν να πάρουν το μέγιστο από τον εαυτό τους, το μονοθέσιο και από την ομάδα», ήταν το σχόλιο του R. Brawn.

auto.in.gr

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024