Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
F1: Τις επόμενες 48 ώρες η τελική απόφαση του Kimi

F1: Τις επόμενες 48 ώρες η τελική απόφαση του Kimi

To σενάριο επιστροφής του Kimi Raikkonen στη Ferrari έρχεται όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα. Σε αυτή την περίπτωση, ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του στη Lotus είναι ο Nico Hulkenberg.

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα αποφασίσει ο Kimi Raikkonen το μέλλον του στη Formula 1 τη στιγμή που οι φήμες για επιστροφή του στη Ferrari φουντώνουν συνεχώς.

Ύστερα από παρασκήνιο πολλών εβδομάδων, ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής, μέσω του μάνατζέρ του ανακοίνωσε ότι είναι σχεδόν έτοιμος να πάρει την τελική του απόφαση.

Ο Φινλανδός περίμενε από τη Lotus να λάβει τις οικονομικές και τεχνικές διαβεβαιώσεις προκειμένου να είναι σίγουρος ότι αξίζει να παραμείνει στην ομάδα.

Βλέποντας αυτές τις διαβεβαιώσεις να καθυστερούν, ο μάνατζέρ του είχε επαφές και με τη Ferrari. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όπως όλα δείχνουν, ο «iceman» θα είναι ο team mate του F. Alonso το 2014.

Η Scuderia αναμένεται να προβεί σε κάποια ανακοίνωση την προσεχή Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου.
Παρά το γεγονός ότι διάφορες πηγές αναφέρουν ότι ο K. Raikkonen και η Ferrari έχουν ήδη συμφωνήσει, το καθοριστικό τηλεφώνημα δεν έχει γίνει ακόμη.

Από την πλευρά της Lotus, προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο και σε περίπτωση που ο K. Raikkonen ντυθεί πάλι στα κόκκινα, ο πρώτος υποψήφιος αντικαταστάτης του είναι ο Nico Hulkenberg.

auto.in.gr

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024