Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λήξαν το ζήτημα Alonso-Hembery

Λήξαν το ζήτημα Alonso-Hembery

"Ο F. Alonso μπορεί να μάθει να οδηγεί με αυτά τα ελαστικά από τον S. Vettel", ήταν η δήλωση του P. Hembery, η οποία άναψε φωτιές, αλλά με τις εκατέρωθεν εξηγήσεις το ζήτημα έληξε γρήγορα.

Αίσθηση προκάλεσε ένα παρασκήνιο δηλώσεων από τους F. Alonso και P. Hembery, το οποίο τελικά δεν πήρε διαστάσεις αφού δόθηκαν έγκαιρα οι απαραίτητες διευκρινήσεις από τις δύο πλευρές.

Αρχικά, ο Ισπανός πιλότος της Ferrari παραπονέθηκε για γρήγορη φθορά των ελαστικών, και ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli φάνηκε να δήλωσε ότι «… προτείνω στον F. Alonso να μάθει να οδηγεί με αυτά τα ελαστικά από τον S. Vettel». Αργότερα, ο P. Hembery ζήτησε συγνώμη για προσωπικές παρατηρήσεις που έκανε.

Ο επικεφαλής της Ferrari, Stefano Domenicali που είχε συνάντηση και με τους δύο προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση, επισήμανε ότι η Pirelli σίγουρα χρειάζεται περισσότερη βοήθεια από τις ομάδες για να εξελίξει τα ελαστικά της.

«Πρέπει να ακούμε τα παράπονα των οδηγών προκειμένου να τους βοηθήσουμε να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους, αλλά πρέπει να ακούμε και την άποψη της Pirelli και να της παρέχουμε τη δυνατότητα να κάνει δοκιμές», δήλωσε ο S. Domenicali ρίχνοντας τους τόνους.

«Μπορούμε να περάσουμε όλη τη ζωή μας στον προσομοιωτή αλλά ποτέ δεν θα λύσουμε έτσι το θέμα των ελαστικών», πρόσθεσε.

Ικανοποιημένος δήλωσε και ο F. Alonso για τον τρόπο που λύθηκε η παρεξήγηση. Ο Ισπανός είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν γνωρίζαμε αν το σχόλιο έγινε ή όχι και γι’ αυτό τον καλέσαμε να μας εξηγήσει. Ζήτησε συγνώμη και χαίρομαι που λύθηκε έτσι το ζήτημα».

Για τις δηλώσεις του, ο F. Alonso είπε πως «… αυτό που είπαμε εμείς ήταν ότι τα ελαστικά δεν μπορούσαν να κρατήσουν για πέντε χιλιόμετρα. Αυτό είναι γεγονός, όχι απλώς λόγια».

auto.in.gr

Sports in

Φοβερό comeback και πρόκριση στους τελικούς της Δύσης για τους Μάβερικς (117-116)

Οι Ντάλας Μάβερικς με φοβερό comeback νίκησαν με σκορ 117-116 σε ματς θρίλερ τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, πήραν τη σειρά με 4-2 και προκρίθηκαν στους τελικούς της Δύσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024