Κυριακή 12 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πολυσύνθετα τα προβλήματα στην Ferrari F14 T σύμφωνα με τον S. Domenicali

Πολυσύνθετα τα προβλήματα στην Ferrari F14 T σύμφωνα με τον S. Domenicali

Απόλυτα συνειδητοποιημένος, σε σχέση με την κατάσταση της F14 T, εμφανίστηκε ο επικεφαλής της Ferrari S. Domenicali, ξεκαθαρίζοντας ότι θα πρέπει να διανυθεί πολύ δρόμος ώστε η Scuderia να επιστέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Πολύ δρόμο έχει να διανύσει η Ferrari ώστε η F14 T να γίνει ξανά ανταγωνιστική σύμφωνα με τον επικεφαλής της Scuderia S. Domenicali.

Ο πολύπειρος Ιταλός δήλωσε πως τα προβλήματα που θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν δεν περιορίζονται σε έναν τομέα, όπως είναι η αεροδυναμική ή η απόδοση του κινητήριου συνόλου.

«Δεν πιστεύω ότι διορθώνοντας ένα πρόβλημα μπορείς να βελτιώσεις τη συνολική απόδοση, συνεπώς θα πρέπει να δουλέψουμε ώστε να αποκτήσουμε ένα αποδοτικότερο μονοθέσιο, έναν καλύτερο κινητήρα και την ισορροπία μεταξύ του ηλεκτρικού μοτέρ και του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Μετά τις δοκιμές ήταν ξεκάθαρο ότι η Mercedes είχε προβάδισμα. Αν η Mercedes διατηρήσει τον ρυθμό της θα είναι πολύ δύσκολο να την προσεγγίσουμε».

«Το μόνο μέλημά μου είναι να δώσουμε στους οδηγούς μας το καλύτερο δυνατό μονοθέσιο. Αυτό αποτελεί άμεση ανάγκη και θα πρέπει να γίνει σύντομα. Μέχρι τώρα ο Fernando έδειξε ότι μπορεί να γίνει ιδιαίτερα γρήγορος. Ο Kimi χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο ώστε να αντιληφθεί το μονοθέσιο, ωστόσο, δεν απέχει πολύ από αυτό. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα από την πλευρά των οδηγών».

O S. Domenicali παραδέχθηκε ότι η Ferrari είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί τις ομάδες που προμηθεύονται κινητήρες Mercedes ή Renault, καθώς πίσω τους βρίσκονται δύο τεράστιες αυτοκινητοβιομηχανίες, ωστόσο, υπογράμμισε ότι αυτή η πρόκληση αποτελεί μέρος της ιστορίας της Scuderia.

auto.in.gr

Sports in

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι 2-3: Νίκη των «μπλε», έχουν σωθεί ουσιαστικά οι γηπεδούχοι

Η Τσέλσι νίκησε με ανατροπή στην ανατροπή 3-2 τη Νότιγχαμ που ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της μετά την ήττα της Λούτον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Μαϊου 2024