Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ασφαλής η μεταφορά του M. Schumacher στο σπίτι του, υποστηρίζει κορυφαίος αθλίατρος

Ασφαλής η μεταφορά του M. Schumacher στο σπίτι του, υποστηρίζει κορυφαίος αθλίατρος

Την πεποίθηση ότι η φημολογούμενη μεταφορά του M. Schumacher από το νοσοκομείο της Grenoble στο σπίτι που διατηρεί η οικογένειά του στη Γενεύη, δεν κρύβει κινδύνους εξέφρασε κορυφαίος αθλίατρος.

Με δηλώσεις του, ο Reihhard Weinstabl, κορυφαίος αθλίατρος ο οποίος διατηρεί ιδιωτική μονάδα στην Βιέννη, εξέφρασε την άποψη ότι η μεταφορά του M. Schumacher από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Grenoble στο σπίτι του στη Γενεύη δεν εγκυμονεί κινδύνους.

«Η μεταφορά μπορεί να πραγματοποιηθεί, ιδανικά με ελικόπτερο. Θα είναι μια ασφαλής μεταφορά για τον M. Schumacher. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η αναπνοή του εξακολουθεί να υποστηρίζεται μηχανικά, παρά τις όποιες τεχνικές δυσκολίες, ωστόσο, είναι εφικτό να μεταφερθεί ακόμη και ένας διασωληνωμένος ασθενής», δήλωσε ο Reihhard Weinstabl.

Δημοσιεύματα θέλουν τη σύζυγο του M. Schumacher να προετοιμάζει ήδη μια μονάδα εντατικής θεραπείας, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, στο σπίτι της οικογενείας στη Γενεύη, καθώς φημολογείται ότι έχει ενημερωθεί από τους γιατρούς ότι οι πιθανότητες ανάνηψης του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή, τρεις μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι, είναι ελάχιστες.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Sabine Kehm διαψεύδει τις συγκεκριμένες φήμες αναφέροντας ότι: «Οι φήμες ότι η Κορίνα ανακαινίζει το σπίτι σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φέρει τον Michael κοντά της είναι εντελώς αβάσιμες».

Ταυτόχρονα, η ίδια αποκάλυψε ότι υπάρχουν ενδείξεις βελτίωσης της υγείας του M.Schumacher, που δίνουν θάρρος στην οικογένειά του.

auto.in.gr

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024