Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Formula 1: Αποσύρεται o Κ. Raikkonen το 2015

Formula 1: Αποσύρεται o Κ. Raikkonen το 2015

Την πρόθεσή του να αποσυρθεί από τη Formula 1 μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Ferrari το 2015 έκανε γνωστή με δηλώσεις του ο K. Raikkonen.

Τη απόσυρσή του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 το 2015, στη λήξη δηλαδή του συμβολαίου του με τη Ferrari, προανήγγειλε ο K. Raikkonen.

O Φιλανδός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 επέστρεψε στο Maranelo στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, έχοντας περάσει δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και άλλες δύο αγωνιστικές σεζόν στην ομάδα της Lotus.

Όταν ο K. Raikkonen ρωτήθηκε για το μέλλον του στη Ferari απάντησε τα εξής: «Θα παραμείνω μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου, μετά το πιθανότερο είναι ότι θα σταματήσω. Αυτό πιστεύω ότι πρόκειται να συμβεί».

Παράλληλα ο «Ιceman» δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγάπη του και για άλλες μορφές μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως τα rally.

«Έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Δεν με εμποδίζει από το να συμμετέχω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1».

«Νομίζω ότι το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει είναι βοήθεια. Πάντα μαθαίνεις όταν δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα».

«Οι ομάδες φοβούνται ότι θα τραυματιστούμε. Στο παρελθόν, όταν ήμουν στη Ferrari, δεν μπορούσα να συμμετάσχω σε ράλλυ».

«Θα ήταν καλό, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους θεατές να συμμετέχουμε σε διαφορετικές μορφές μηχανοκίνητου αθλητισμού», δήλωσε ο Φιλανδός, ξεκαθαρίζοντας πως η αλλαγή στην πολιτική των ομάδων, σε σχέση με τη συμμετοχή των οδηγών σε άλλες αγωνιστικές δραστηριότητες, δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του να αποσυρθεί από τη Formula 1 μετά το τέλος της επόμενης σεζόν.

auto.in.gr

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024