Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Επέκταση συμβολαίου για τον N. Rosberg

F1: Επέκταση συμβολαίου για τον N. Rosberg

Την επέκταση συμβολαίου του N. Rosberg ανακοίνωσε η Mercedes AMG Petronas, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες τη συμφωνία με τον 29χρονο οδηγό της Formula 1.

Την επέκταση του συμβολαίου του N. Rosberg ανακοίνωσε επισήμως η Mercedes AMG Petronas, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιεί τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον 29χρονο οδηγό της Formula 1.

«Είμαι πολύ περήφανος που οδηγώ το σύγχρονο ασημένιο βέλος της Formula 1. Ως Γερμανός, η παράδοση της Mercedes-Benz είναι πολύ σημαντική για εμένα και είμαι περήφανος που εκπροσωπώ την καλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του πλανήτη».

«Ήταν δύσκολος ο δρόμος για να φτάσουμε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα, ωστόσο όλοι συνεχίσαμε να το πιστεύουμε και χάρη στη φανταστική υποστήριξη από την Mercedes-Benz, τώρα οδηγούμε τις εξελίξεις στη Formula 1».

«Ανυπομονώ για τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν στην ομάδα, όταν θα πιέζουμε για να κερδίζουμε ακόμα περισσότερους αγώνες και πρωταθλήματα, δήλωσε ο N. Rosberg με αφορμή την επέκταση του συμβολαίου του με την Mercedes AMG Petronas».

«Ο Nico αποτελεί μέρος του προγράμματος Silver Arrow από την πρώτη ημέρα και έχει η συμβολή του στην εξέλιξη της ομάδας από το 2010 είναι μεγάλη. Η ταχύτητά του, η αφοσίωση και η συγκέντρωσή του βοήθησαν ώστε να δοθούν ξεκάθαρες κατευθύνσεις που οδήγησαν την ομάδα μπροστά».

«Με την απόδοσή του το 2014, o Nico έδειξε και στον έξω κόσμο ό,τι εμείς γνωρίζαμε ήδη στην ομάδα, δηλαδή ότι είναι ένας από τους κορυφαίους οδηγούς της Formula 1».

«To νέο συμβόλαιο μάς εξασφαλίζει σταθερότητα και την απαραίτητη συνέχεια για το μέλλον και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που πραγματοποιώ την ανακοίνωση αυτή, λίγο πριν τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο «σπίτι» της Mercedes-Benz και του Nico, στο Hockenheim», πρόσθεσε με τη σειρά του ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024