Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
GP Ουγγαρίας 2014 ΕΔ2: Ταχύτερος και πάλι ο L. Hamilton

GP Ουγγαρίας 2014 ΕΔ2: Ταχύτερος και πάλι ο L. Hamilton

Νικητή τον L. Hamilton βρήκε το τέλος και της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών της Παρασκευής, παρά τις προσπάθειες του N. Rosberg να βελτιώσει στους τελευταίους γύρους τον ρυθμό του.

Συνέχεια των πρωινών ελεύθερων δοκιμών του GP Ουγγαρίας αποτέλεσε η δεύτερη περίοδος που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο L. Hamilton ήταν και πάλι ο ταχύτερος οδηγός στην πίστα του Hungaroring, τόσο με τη μεσαία γόμα των ελαστικών της Pirelli όσο και με τη μαλακή.

O μόνος που κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Βρετανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή και να βρεθεί στο ίδιο δευτερόλεπτο ήταν ο N. Rosberg, οι προσπάθειές του Γερμανού ωστόσο να βελτιώσει περαιτέρω τους χρόνους του στα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών δεν καρποφόρησαν.

Σε απόσταση μεγαλύτερη των 0,6 δευτερολέπτων από τον L. Hamilton ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του ο S. Vettel, αφήνοντας τέταρτο τον F. Alonso και πέμπτο τον K. Magnusen.

Τη μέτρια πρωινή επίδοσή τους επανέλαβαν οι οδηγοί της Williams, καθώς η όγδοη θέση του V. Bottas και η δέκατη του F. Massa δεν συμβαδίζουν με τη δυναμική των μονοθεσίων της βρετανικής ομάδας.

Η διαρροή ψυκτικού υγρού στο μονοθέσιο του R. Grosjean δεν επέτρεψε στον Γάλλο οδηγό της Lotus να ολοκληρώσει περισσότερους από 18 γύρους, ενώ παράπονα για τη συμπεριφορά του συστήματος πέδησης της W05 εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο L. Hamilton.

Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής και ό,τι άλλο πρέπει να γνωρίζεται για το επερχόμενο Grand Prix Ουγγαρίας.

auto.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024