Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Ουγγαρίας 2014 ΕΔ3: Απόλυτος κυρίαρχος ο L. Hamilton

GP Ουγγαρίας 2014 ΕΔ3: Απόλυτος κυρίαρχος ο L. Hamilton

Έχοντας επικρατήσει και στις τρεις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών του Hungaroring, ο L. Hamilton αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της pole position του ουγγρικού Grand Prix.

Τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της pole position του GP Ουγγαρίας επιβεβαίωσε και στο τρίτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Παρά το νωθρό ξεκίνημα, ο Βρετανός κατάφερε να βρει ρυθμό και να ανέβει από την 18η θεση στην κορυφή, λίγο πριν επιστρέψει στα pits ώστε να τοποθετηθούν στο μονοθέσιό του τα ελαστικά με τη μαλακή γόμα της Pirelli.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρόνοι του L. Hamilton βελτιώθηκαν περαιτέρω και τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της διαδικασία, βρέθηκε και πάλι στην κορυφή, εκτοπίζοντας από εκεί τον ομόασταυλό του N. Rosberg.

Ο Γερμανός πέρασε στην αντεπίθεση, κλείνοντας τη διαφορά που τον χώριζε εκείνη τη στιγμή από τον L. Hamilton από τα 0,453 δευτερόλεπτα στα 0,229 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια στα 47 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Πίσω από τις δύο Mercedes βρέθηκαν τα μονοθέσια της Red Bull, με τον S. Vettel να είναι και πάλι ταχύτερος από τον D. Ricciardo.

Η παρουσία του V. Bottas στην πέμπτη θέση είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Williams στο GP Ουγγαρίας μέχρι αυτή τη στιγμή, μιας και ο Φιλανδός κατάφερε να κρατήσει πίσω του και τις δύο Ferrari.

Αντιθέτως, οι πολύπειροι F. Massa και J. Button δεν μπορούν να δηλώνουν ικανοποιημένοι, έχοντας ολοκληρώσει τις προσπάθειές τους στην 11η και 12η θέση αντιστοίχως.

Δείτεεδώτα αναλυτικά αποτελέσματα των ελεύθερων δοκιμών του Σαββάτου και ό,τι άλλο πρέπει να γνωρίζεται για το επερχόμενο Grand Prix Ουγγαρίας.

auto.in.gr

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024